L LYAEX Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 194 14 Temmuz 2023 #1 FIFA, God of War vb. oyunlari oynarken sol analog degil de sol ustteki tuslari kullanmak zorunda kalıyorum. DualShock'a benziyor diye almistim fakat benzemiyorlarmis. Bunun bir çözümü var mi? Yoksa iade edecegim. Dosya Ekleri Screenshot_2023-07-14-21-30-50-622_com.android.chrome-edit.jpg 316,7 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2023
FIFA, God of War vb. oyunlari oynarken sol analog degil de sol ustteki tuslari kullanmak zorunda kalıyorum. DualShock'a benziyor diye almistim fakat benzemiyorlarmis. Bunun bir çözümü var mi? Yoksa iade edecegim.
O originaldiscreet Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 214 14 Temmuz 2023 #2 Mode tuşuna basın yeşil ışığın yanmadığından emin olun.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.237 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2023 #3 Mode tuşuna basmayı dene. Olmazsa arkada anahtar olacak, onu X’e getir.
L LYAEX Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 194 14 Temmuz 2023 #4 originaldiscreet dedi: Mode tuşuna basın yeşil ışığın yanmadığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Eve geceyim deneyecegim. Shimada Sensei dedi: Mode tuşuna basmayı dene. Olmazsa arkada anahtar olacak, onu X’e getir. Genişletmek için tıkla... Eve geceyim deneyecegim sagolun.
originaldiscreet dedi: Mode tuşuna basın yeşil ışığın yanmadığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Eve geceyim deneyecegim. Shimada Sensei dedi: Mode tuşuna basmayı dene. Olmazsa arkada anahtar olacak, onu X’e getir. Genişletmek için tıkla... Eve geceyim deneyecegim sagolun.