F310 vs F710

yusufegekaya0

Hectopat
Yer
Karabük/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit
İşlemci: İ511400H
Ekran Kartı: GTX 1650Tİ
Ram: 16 Gb 8X2
Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd
Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd
Mouse: Logitech G102
MousePad: SteelSeries QCK Medium
Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods
Meslek
Öğrenci / İçerik Üreticisi
Selamlar, Windows 11 ile uyumlu ve PC'de çalışan bir gamepad almak istiyorum. Logitech F710 ve F310 arasında kaldım. Hangisini alacağıma karar veremedim.
F310 Hepsiburada'da 759 TL'ye indirime girmiş. Kablolu olduğu için pil derdi yok ama titreşim özelliği bulunmuyor. F710 ise Trendyol'da 1.350 TL. Kablosuz olduğu için avantajlı ama pil tüketimi konusunda tereddütlerim var. Ayrıca titreşim özelliğine sahip.
İki model arasında 600 TL fark var. Hangisini almak daha mantıklı olur?

F310 da titreşim yok ve kablolu

Pil'i 6 ay gibi bir sürede bitiyor. Pil endişeniz olmasın yani. Ama elde tutuşu pek rahat değil.
Aşağıdaki ürün çok daha rahat ve kullanışlı.

Attığınız model Windows ile uyumlu tuş dizilimi vs.

Bunlar aşırı eski modeller hocam. F710 alabiliyorsanız biraz daha arttırıp shooter 3 veya Ultimate 2C alın kat ve kat daha iyiler.

Bende F710 vardı kullandım. Kol çok ağır ve kütük gibi. Ekstra uzatma aparatı çıkıyor içinden onu kullanmazsanız bazen bağlantı sorunu yaşıyorsunuz hatta onunla bile yakın değilseniz sorun yaşıyorsunuz. Çok sağlam bir ürün kaç kere yere düşürdüm bana mısın demedi. Pili hiç sorun etmedim genel olarak dayanıklı. Bağlantı sorunu olmaması açısından F310 daha iyi olabilir ama titreşim oynanışa ekstra keyif katıyor. Bütçe dostu başka kol bakmanı veya uygun fiyattan 310 almanı öneririm.

Bunlar eski modeller hocam mevcut paraya biraz ekleme yapabilirseniz başka ürünlere gidin ha illa diyorsanız yok bu ikisinden biri olacak o zaman F310 Öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…