U ulumerto Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #21 Einstein dedi: Windows 11 kurmaya çalıştığınızda durum nedir? Genişletmek için tıkla... Aynısı oldu. Zaten önceden Windows 11 kurulu idi bilgisayarda sonra açılmadığı için format atmak istedim ama beceremedim.
Einstein dedi: Windows 11 kurmaya çalıştığınızda durum nedir? Genişletmek için tıkla... Aynısı oldu. Zaten önceden Windows 11 kurulu idi bilgisayarda sonra açılmadığı için format atmak istedim ama beceremedim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.373 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #22 ulumerto dedi: Aynısı oldu. Zaten önceden Windows 11 kurulu idi bilgisayarda sonra açılmadığı için format atmak istedim ama beceremedim. Genişletmek için tıkla... Şu an SSD'de Windows yüklü mü?
ulumerto dedi: Aynısı oldu. Zaten önceden Windows 11 kurulu idi bilgisayarda sonra açılmadığı için format atmak istedim ama beceremedim. Genişletmek için tıkla... Şu an SSD'de Windows yüklü mü?
U ulumerto Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #23 Einstein dedi: Şu an SSD'de Windows yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü. Durumu söyle özeltleyebilirim. Şu ekranlar geliyor ve bilgisayar açılmıyor o yüzden ben format atmak istedim. Dosya Ekleri IMG_2034.jpeg 107,9 KB · Görüntüleme: 23 IMG_2033.jpeg 92,8 KB · Görüntüleme: 20 IMG_1997.jpeg 80,2 KB · Görüntüleme: 22
Einstein dedi: Şu an SSD'de Windows yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü. Durumu söyle özeltleyebilirim. Şu ekranlar geliyor ve bilgisayar açılmıyor o yüzden ben format atmak istedim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.373 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #24 ulumerto dedi: Yüklü. Durumu söyle özeltleyebilirim. Şu ekranlar geliyor ve bilgisayar açılmıyor o yüzden ben format atmak istedim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Unmountable Boot Volume Hatası Nasıl Düzeltilir? Unmountable Boot Volume hatası Windows'un açılmasını engelleyerek mavi ekrana sebep oluyor. Birkaç farklı yöntemle problemin nasıl çözülebileceğini www.technopat.net Bunu deneyin.
ulumerto dedi: Yüklü. Durumu söyle özeltleyebilirim. Şu ekranlar geliyor ve bilgisayar açılmıyor o yüzden ben format atmak istedim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Unmountable Boot Volume Hatası Nasıl Düzeltilir? Unmountable Boot Volume hatası Windows'un açılmasını engelleyerek mavi ekrana sebep oluyor. Birkaç farklı yöntemle problemin nasıl çözülebileceğini www.technopat.net Bunu deneyin.
U ulumerto Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #25 Einstein dedi: Windows 10 Unmountable Boot Volume Hatası Nasıl Düzeltilir? Unmountable Boot Volume hatası Windows'un açılmasını engelleyerek mavi ekrana sebep oluyor. Birkaç farklı yöntemle problemin nasıl çözülebileceğini www.technopat.net Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 tane yöntem var şimdi deneyip yazacağım tekrar. Olmadı format için bir mağazaya götürürüm.
Einstein dedi: Windows 10 Unmountable Boot Volume Hatası Nasıl Düzeltilir? Unmountable Boot Volume hatası Windows'un açılmasını engelleyerek mavi ekrana sebep oluyor. Birkaç farklı yöntemle problemin nasıl çözülebileceğini www.technopat.net Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 tane yöntem var şimdi deneyip yazacağım tekrar. Olmadı format için bir mağazaya götürürüm.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.373 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #26 ulumerto dedi: Hocam 3 tane yöntem var şimdi deneyip yazacağım tekrar. Olmadı format için bir mağazaya götürürüm. Genişletmek için tıkla... Eğer işe yaramazsa SSD'de sorun olabilir.
ulumerto dedi: Hocam 3 tane yöntem var şimdi deneyip yazacağım tekrar. Olmadı format için bir mağazaya götürürüm. Genişletmek için tıkla... Eğer işe yaramazsa SSD'de sorun olabilir.
U ulumerto Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #27 Einstein dedi: Eğer işe yaramazsa SSD'de sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Demin resmini attığım BIOS menüsünde OS Boot Manager kısmında Enter'e bastığımda ismi çıkıyordu ama belki de sorun vardır bozulmuştur.
Einstein dedi: Eğer işe yaramazsa SSD'de sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Demin resmini attığım BIOS menüsünde OS Boot Manager kısmında Enter'e bastığımda ismi çıkıyordu ama belki de sorun vardır bozulmuştur.