F710 838 TL'ye alınır mı?

KobraNecmettinn

Decapat
Daha fazla  
Artık 1300'lere çıkmaya başlıyor bazı yerlerde ve Hepsiburada'da hala 838TL. Pes oynamak için alınır mı? Bazıları tutuşu rahatsız ediyor diyor kullanan varsa yorumlarını yazabilir mi?

F310, F710 yanından dahi geçmeyin. Mümkünse borcuna girin ama rahat bir ergonomi ve sağlam garanti desteği için Xbox kumandası alın. Yazıklarıma güvenebilirsiniz.

Ek: Xbox kumandası fiyatına baktım da ciddi anlamda uçmuş. Garantili, kutulu ikinci el bakabilirsiniz bulunduğunuz şehirde. F kumandaları göz ardı edin derim.

1000TL'nin 1 kuruş üstüne F710'a asla para vermeyin. Bütçen artarsa GXT 590 Bosi öneririm.

Bütçe artmıyorsa ve 2.ele yönelemiyorsan alınabilir ama tetikleri sert, uzun kullanımda eli ağrıtıyor.

2.el almayacağım. Çok rahatıma düşkün değilim zaten. Peki Max 1000TL'ye şöyle kaliteli beni 2-3 yıl götürebilecek bir kol var mı?

GC30u önermeyin lütfen

2.el almayacağım. Çok rahatıma düşkün değilim zaten. Peki Max 1000TL'ye şöyle kaliteli beni 2-3 yıl götürebilecek bir kol var mı?

GC30u önermeyin lütfen
Yukarıdaki GXT 590'ı alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…