K kapci201 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #21 DMN dedi: İyziko ödeme kullanıyor. Ödeme kısmına gidip kredi kartını girince taksit seçenekleri var. Genişletmek için tıkla... Rica etsem ben de kredi kartı yok abiminkinden alacağım 3 taksit ve 6 taksit te kaç TL komisyon koyuyor bakabilirmisniz.
DMN dedi: İyziko ödeme kullanıyor. Ödeme kısmına gidip kredi kartını girince taksit seçenekleri var. Genişletmek için tıkla... Rica etsem ben de kredi kartı yok abiminkinden alacağım 3 taksit ve 6 taksit te kaç TL komisyon koyuyor bakabilirmisniz.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 26 Ekim 2024 #22 kapci201 dedi: Rica etsem ben de kredi kartı yok abiminkinden alacağım 3 taksit ve 6 taksit te kaç TL komisyon koyuyor bakabilirmisniz. Genişletmek için tıkla... Çok bi fark koymuyor. Da o bankadan bankaya değişir. Abine söyle baksın.
kapci201 dedi: Rica etsem ben de kredi kartı yok abiminkinden alacağım 3 taksit ve 6 taksit te kaç TL komisyon koyuyor bakabilirmisniz. Genişletmek için tıkla... Çok bi fark koymuyor. Da o bankadan bankaya değişir. Abine söyle baksın.