T Türk Oyuncu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar bu bütçede en iyi buymuş, başka önerileriniz var mı, alınır mı sizce?
candy388r Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 Çok ta iyi bir kontrolcü değil, bendede var bütçe yanında 2. el xbox 360 kolu bulabilirseniz daha iyi olur.
Çok ta iyi bir kontrolcü değil, bendede var bütçe yanında 2. el xbox 360 kolu bulabilirseniz daha iyi olur.
T Türk Oyuncu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 candy388r dedi: Çok ta iyi bir kontrolcü değil, bende de var bütçe yanında 2. el Xbox 360 kolu bulabilirseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. el almak istemiyorum başka bir öneriniz var mı?
candy388r dedi: Çok ta iyi bir kontrolcü değil, bende de var bütçe yanında 2. el Xbox 360 kolu bulabilirseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. el almak istemiyorum başka bir öneriniz var mı?
clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 23 Kasım 2024 #4 Türk Oyuncu dedi: Arkadaşlar bu bütçede en iyi buymuş, başka önerileriniz var mı, alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam ben kullanıyorum mükemmel değil ama sorunu pek yok zaten bu bütçede pek alternatif yok alabilirsiniz. Ne tür oyunlar oynayacaksınız?
Türk Oyuncu dedi: Arkadaşlar bu bütçede en iyi buymuş, başka önerileriniz var mı, alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam ben kullanıyorum mükemmel değil ama sorunu pek yok zaten bu bütçede pek alternatif yok alabilirsiniz. Ne tür oyunlar oynayacaksınız?
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 23 Kasım 2024 #5 Önerilmiyor genelde eski olduğu için
T Türk Oyuncu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #6 clarkberk dedi: Hocam ben kullanıyorum mükemmel değil ama sorunu pek yok zaten bu bütçede pek alternatif yok alabilirsiniz. Ne tür oyunlar oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... FC 25 oynayacağım 1500 TL'ye kadar çıkarım
clarkberk dedi: Hocam ben kullanıyorum mükemmel değil ama sorunu pek yok zaten bu bütçede pek alternatif yok alabilirsiniz. Ne tür oyunlar oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... FC 25 oynayacağım 1500 TL'ye kadar çıkarım
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 23 Kasım 2024 #7 Amazon.com.tr araştırın bi
T Türk Oyuncu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #8 Hagu dedi: Amazon.com.tr araştırın bir. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce indirime girmiş çokça acaba Black Friday beklesem mi? Başka önerileriniz var mı? Türk Oyuncu dedi: Hocam daha önce indirime girmiş çokça acaba Black Friday beklesem mi? Başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... 8 BitDo almak için en ucuz neresi nerede alayım
Hagu dedi: Amazon.com.tr araştırın bir. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce indirime girmiş çokça acaba Black Friday beklesem mi? Başka önerileriniz var mı? Türk Oyuncu dedi: Hocam daha önce indirime girmiş çokça acaba Black Friday beklesem mi? Başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... 8 BitDo almak için en ucuz neresi nerede alayım