Arkadaşlar Logitech F710 gamepadini almak istiyorum. Forza, GTA, ETS gibi araba oyunları oynamak için alıyorum. Ama sticklerinin hassas olup olmadığını tam kestiremedim ve biraz sertmiş galiba. Bir de bazılarında pil sorunu, bağlantı sorunu gibi şeyler olmuş. Eğer elinde F710 olan biri varsa bilgilendirebilir mi?
Pil sorunu yalan, pili gayet uzun sürede bitiyor. Bağlantı sorunları doğru fakat çözümü var. R2 ve L2 tuşları evet biraz sert fakat abartı şekilde değil. Kullanıyorum memnunum öneririm.
Arkadaşlar Logitech F710 gamepadini almak istiyorum. Forza, GTA, ETS gibi araba oyunları oynamak için alıyorum. Ama sticklerinin hassas olup olmadığını tam kestiremedim ve biraz sertmiş galiba. Bir de bazılarında pil sorunu, bağlantı sorunu gibi şeyler olmuş. Eğer elinde F710 olan biri varsa bilgilendirebilir mi?
En ucuz Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu özelliklerini incele, 712,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben onu 2013'te falan kullanıyordum ilk baslarda guzeldi ama sonradan anladım ki ergonomik değil. Logitech'in onu güncellemesi lazımdı şimdiye neden hala aynilarini satiyor anlamadim