ibosshow Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar F710'um var. Gecikme yapıyor bazen geç algılıyor. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar F710'um var. Gecikme yapıyor bazen geç algılıyor. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olur musunuz?
flain Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 878 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #2 Alıcı ile aranızda ne kadar mesafe var? Oynarken
R Recep72 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #3 Masaüstü PC de mi oynuyorsunuz?
C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Haziran 2023 #4 Kutu içerisinden uzatma kablosu çıkıyor, ona bağlayarak deneyin isterseniz.
ibosshow Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #5 Recep72 dedi: Masaüstü PC de mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet flain dedi: Alıcı ile aranızda ne kadar mesafe var? Oynarken Genişletmek için tıkla... çook yakınımda Cemtastan23 dedi: Kutu içerisinden uzatma kablosu çıkıyor, ona bağlayarak deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapacagımı bulamadım ilginç bir kablo
Recep72 dedi: Masaüstü PC de mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet flain dedi: Alıcı ile aranızda ne kadar mesafe var? Oynarken Genişletmek için tıkla... çook yakınımda Cemtastan23 dedi: Kutu içerisinden uzatma kablosu çıkıyor, ona bağlayarak deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapacagımı bulamadım ilginç bir kablo
R Recep72 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #6 ibosshow dedi: evet çook yakınımda onu nasıl yapacagımı bulamadım ilginç bir kablo Genişletmek için tıkla... Hangi Bluetooth adaptörü kullanıyorsunuz?
ibosshow dedi: evet çook yakınımda onu nasıl yapacagımı bulamadım ilginç bir kablo Genişletmek için tıkla... Hangi Bluetooth adaptörü kullanıyorsunuz?
ibosshow Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #7 Recep72 dedi: Hangi Bluetooth adaptörü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... kutudan çıkan bluetooth adaptörü vardı onu kullanıyorum
Recep72 dedi: Hangi Bluetooth adaptörü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... kutudan çıkan bluetooth adaptörü vardı onu kullanıyorum
R Recep72 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #8 ibosshow dedi: kutudan çıkan bluetooth adaptörü vardı onu kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Ama modeli nedir işte o önemli.
ibosshow dedi: kutudan çıkan bluetooth adaptörü vardı onu kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Ama modeli nedir işte o önemli.
ibosshow Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #9 Recep72 dedi: Ama modeli nedir işte o önemli. Genişletmek için tıkla... Dostum muhtemelen logitechin kendi bluetooth adaptörü. Çünkü gamepad ile birlikte geldi.
Recep72 dedi: Ama modeli nedir işte o önemli. Genişletmek için tıkla... Dostum muhtemelen logitechin kendi bluetooth adaptörü. Çünkü gamepad ile birlikte geldi.
R Recep72 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #10 ibosshow dedi: Dostum muhtemelen logitechin kendi bluetooth adaptörü. Çünkü gamepad ile birlikte geldi. Genişletmek için tıkla... He doğru f710 un kendi adaptörü vardı dimi. Dediğin gibi çok yakın bir mesafeden gecikme oluyorsa üründe sorun olabilir. Evde android TV falan varsa bir de ona bağlayıp deneyebilirsin.
ibosshow dedi: Dostum muhtemelen logitechin kendi bluetooth adaptörü. Çünkü gamepad ile birlikte geldi. Genişletmek için tıkla... He doğru f710 un kendi adaptörü vardı dimi. Dediğin gibi çok yakın bir mesafeden gecikme oluyorsa üründe sorun olabilir. Evde android TV falan varsa bir de ona bağlayıp deneyebilirsin.