Çözüldü F710 kurulumu nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Stack
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 3.554
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Xbox gamepad olarak görmezse, kolun sürücüsünü Xbox 360 kolu olarak ayarlamanız lazım.
Burada nasıl yapılacağına bakabilirsiniz.
Tak çalıştır bir gamepad kendisi hocam herhangi bir driveri yok sanırım. ben tak çalıştır olarak kullanıyorum.

Xbox gamepad olarak görmezse, kolun sürücüsünü Xbox 360 kolu olarak ayarlamanız lazım.
Burada nasıl yapılacağına bakabilirsiniz.

Çözüm
Xinput yapınca oldu. Fakat diğer ayar ne işe yarıyor. Bu start, mode, back tuşlarının işlevi nedir ?
Diğer ayar bazı tuşların yerini değiştiriyordu sanırım. ateri oyunları tarzı oyunları oynamak içindi. yanlış bilgi olabilir.

Xinput yapınca oldu. Fakat diğer ayar ne işe yarıyor. Bu start, mode, back tuşlarının işlevi nedir?

Gamepadi şahsi olarak kullanmadığım için diğer ayar ve bahsettiğiniz tuşların ne işe yaradığını bilmiyorum. YouTube üzerinden birkaç inceleme videosu izlerseniz orada anlatmışlardır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…