A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Eylül 2020 #1 Logitech F710 aldım da 2 adet pil ile çalışıyor. Bunun şarjı ortalama ne kadar gidiyor? Daha önce gözlemleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Logitech F710 aldım da 2 adet pil ile çalışıyor. Bunun şarjı ortalama ne kadar gidiyor? Daha önce gözlemleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 10 Eylül 2020 #2 Bende F710 var sorularını alabilirim. Pil ömrü testi yapmadım ama aynı pille 6-7 aydır kullanıyorum. Günde 4-5 saat falan oynadım.
Bende F710 var sorularını alabilirim. Pil ömrü testi yapmadım ama aynı pille 6-7 aydır kullanıyorum. Günde 4-5 saat falan oynadım.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Eylül 2020 #3 Samotne Ciasteczka dedi: Bende F710 var sorularını alabilirim. Pil ömrü testi yapmadım ama aynı pille 6-7 aydır kullanıyorum. Günde 4-5 saat falan oynadım. Genişletmek için tıkla... Tahminimin çok üzerinde gidecek ozaman.
Samotne Ciasteczka dedi: Bende F710 var sorularını alabilirim. Pil ömrü testi yapmadım ama aynı pille 6-7 aydır kullanıyorum. Günde 4-5 saat falan oynadım. Genişletmek için tıkla... Tahminimin çok üzerinde gidecek ozaman.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 10 Eylül 2020 #4 aynştaynX dedi: Tahminimin çok üzerinde gidecek ozaman. Genişletmek için tıkla... Aynen. Pili bitmeye yakın olunca sapma yaşarsınız. Sonra biter pil zaten. Sapma şöyle, bağlantınız kesilir oyun oynarken bir anda, titreşim azalır v.s. Anladınız siz Batarya son enerjisini verirken yapar bunları.
aynştaynX dedi: Tahminimin çok üzerinde gidecek ozaman. Genişletmek için tıkla... Aynen. Pili bitmeye yakın olunca sapma yaşarsınız. Sonra biter pil zaten. Sapma şöyle, bağlantınız kesilir oyun oynarken bir anda, titreşim azalır v.s. Anladınız siz Batarya son enerjisini verirken yapar bunları.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Eylül 2020 #5 Samotne Ciasteczka dedi: Aynen. Pili bitmeye yakın olunca sapma yaşarsınız. Sonra biter pil zaten. Sapma şöyle, bağlantınız kesilir oyun oynarken bir anda, titreşim azalır v.s. Anladınız siz Batarya son enerjisini verirken yapar bunları. Genişletmek için tıkla... Pil zayıflayınca kırmızı ışık vs yansa daha iyi olurmuş
Samotne Ciasteczka dedi: Aynen. Pili bitmeye yakın olunca sapma yaşarsınız. Sonra biter pil zaten. Sapma şöyle, bağlantınız kesilir oyun oynarken bir anda, titreşim azalır v.s. Anladınız siz Batarya son enerjisini verirken yapar bunları. Genişletmek için tıkla... Pil zayıflayınca kırmızı ışık vs yansa daha iyi olurmuş
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 10 Eylül 2020 #6 aynştaynX dedi: Pil zayıflayınca kırmızı ışık vs yansa daha iyi olurmuş Genişletmek için tıkla... Sanki yeşil ışığı sinyal veriyordu diye hatırlıyordum pil zayıflayınca
aynştaynX dedi: Pil zayıflayınca kırmızı ışık vs yansa daha iyi olurmuş Genişletmek için tıkla... Sanki yeşil ışığı sinyal veriyordu diye hatırlıyordum pil zayıflayınca
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Eylül 2020 #7 Samotne Ciasteczka dedi: Sanki yeşil ışığı sinyal veriyordu diye hatırlıyordum pil zayıflayınca Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
Samotne Ciasteczka dedi: Sanki yeşil ışığı sinyal veriyordu diye hatırlıyordum pil zayıflayınca Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam