F710 ters analog problemi

batin_arhan

Femtopat
Sorunum şu bende 2 adet F710 Logitech konsol var dün bilgisayara format attım Windows 10 sürümlü bugün almış olduğum FIFA 20'ye girdiğimde D modunda oyunda gözüküyor fakat yukarı analog aşağı aşağı analog ise yukarı hareket ettiriyor. X moduna aldığımda ise hiç oyunda gözükmüyor bir Gamepad'te böyle bir sorun var diğer Gamepad'de de şöyle bir sıkıntı var USB'yi takıyorum Gamepad'in ışığı yanıp sönüyor o ise ne D modunda ne X modunda çalışmıyor sadece FIFA'da değil her oyunda böyle sorunu var bu Gamepad'in de yardımcı olursanız çok sevinirim bayadır uğraşıyorum oyunuda yeni aldık başka oyunlarda oynayamadık lütfen geri yazarsanız sevinirim şimdiden ilginize teşekkürler...

Logitech´in diğer konsoluna sahibim ve bu konsollar için özel bir uygulaması var. Logitech Game Software diye. Logitech F710 Game Software yazıp araştırıp bulabilirsiniz kendi sitesinden. Orada kalibrasyon seçeneği var, kalibrasyonu yapıp tekrar deneyin. Hata olması durumunda program bir şeyler yapabilir belki. Eğer yine olmaz ise ve ürünü sıfır aldıysanız geri gönderin garantiye. Ürün hatalıysa açılmamış kutu yenisini verme ihtimalleri oldukça yüksek.
Düzenleme: Uygulama linki bu: İndirilenler - Kablosuz Gamepad F710

Eğer siz herhangi bir darbe vesaire sonucu bozmadıysanız yine destek vereceklerini düşünüyorum. Mail yoluyla Logitech Destek ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…