F710 vs dobe Xbox gamepad vs GC30 V2

replargut

Decapat
Daha fazla  
PlayStation 4'ü satarken kontrolcüyü de sattığım için bilgisayarda kullanabileceğim bir gamepad arayışı içine girdim. F710 ikisinin de ortasında fiyat ve kablosuz olması açısından da ilgimi çekiyor hem de çok sağlam deniyor ama tasarımının eski ve ergonomik olmaması ile bağlantı kopması yaşandığı söyleniyor. GC30 v2'ye kadar da çıkmak istemiyorum çıkacaksam da analog olarak sorun olduğu söylendi. Dobe kol için ise kimisi iyi demiş kimisi ise çok dandik demiş çok kararsız kaldım. @Yener K. siz ne dersiniz hocam? Sizce hangisi daha mantıklı? 550-600 lira civarına benzer önerileri olan varsa tavsiyeye açığım.

Hocam F710 kullanıyorum. Biraz büyük ve Dongle'yi iyi bir yere götürmediğiniz zaman bağlantı kopması oluyor.

Hocam F710 kullanıyorum. Biraz büyük ve Dongle'yi iyi bir yere götürmediğiniz zaman bağlantı kopması oluyor.

Hocam bazı oyunlarda L tuşuna (sol analog / left stick) basarak koşmak gerekiyor. Benim F710'da bastığımda sanki hiç basmamışım gibi koşmuyor. Koşması için ardı ardına birkaç kez basmam gerekiyor. Aynı sıkıntı sende oluyor mu?

GC30 V2 için aynı sorun var mı, bilmiyorum. Dobe ise çok kaliteli değil. Konsol için ucuz bir alternatif. İş görür mü derseniz de görür. F710 ise sağlam bir kol.

GC30 V2 için aynı sorun var mı, bilmiyorum. Dobe ise çok kaliteli değil. Konsol için ucuz bir alternatif. İş görür mü derseniz de görür. F710 ise sağlam bir kol.

GC20 V2 için ekstra özel indirimim olunca onu aldım, umarım analog sorunu çıkmaz. Yardımınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…