F710 vs Pusat Clutch vs PS4 Doubleshock

Zeki Kursat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu 3'ünden birini almayı düşünüyorum rahatlık çok önemli değil benim için dah önce de hiç Xbox kolu kullanmadım değişik gelebilir diye düşünüyorum ama alışılır herhalde.

Bir de en önemlisi performans mesela eski gamepadimde sadece sağ sol üst yuakrı aşa ve çaprazları çalışırdı her tarafı algılamazdı joystick bu yönüyle her yeri algılayabilen performanslı olan bu 3'ünden hangisi acaba fikrinizi almak istiyorum.

Bir de 8bit do öneren çok var ama pahalı gerçekten Pusat Clutch da alabileceğim garanti değil ucuz olanları da bilmediğim sitelerde olduğu için çok güvenemiyorum ne yapmalıyım sizce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllarca Logitech kullandım, fifa gibi oyunlarda kolu hor kullanınca 6 ay sonra bozuluyor. Alacaksan Mediamarkt ve Vatan Bilgisayar gibi yerlerden almanı tavsiye ederim, çünkü kol bozulunca garanti konusunda yardımcı olurlar.

Hassasiyet vs sorunu oldu mu hiç memnun musun?

Hassasiyet vs sorunu oldu mu hiç memnun musun?
İşte hor kullanınca 6-7 ay sonra analogda drift problemi başlayabiliyor, r2 veya l2 tuşuna basmasan bile basmış gibi algılayabiliyor, 2 sene sonra tuşların altındaki plastikler kopabiliyor. Ağır olmayan oyunlarda düzgün kullanıp bozulmazsa fiyat olarak güzel alet bence.

Hor kullanmaktan akstın sinirlenip fırlatmak falan mı çünkü yapmam öyle şeyler yoksa sert basmak vs mi?

Hor kullanmaktan akstın sinirlenip fırlatmak falan mı çünkü yapmam öyle şeyler yoksa sert basmak vs mi?
Hayır fırlatmak değil, kol biraz kaba ve tuşları sert olduğu için fifa gibi rekabetçi oyunlarda ister istemez hor kullanılıyor. Hikayeli oyunlarda kolay kolay bozulacağını sanmıyorum ama rekabetçi oyunlar için sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…