D Dogukan_Boyraz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 AutoCAD'de çizim yaparken F8'e bastığımda bir özelliğin açılıp kapanması lazım ama Spotify'daki şarkı geri sarıyor. Sadece F8'imde sıkıntı var diğer tuşlar olması gerektiği gibi. Klavyem yunzii yz87. Ne yapmamı önerirsiniz?
AutoCAD'de çizim yaparken F8'e bastığımda bir özelliğin açılıp kapanması lazım ama Spotify'daki şarkı geri sarıyor. Sadece F8'imde sıkıntı var diğer tuşlar olması gerektiği gibi. Klavyem yunzii yz87. Ne yapmamı önerirsiniz?
imneo Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 22 25 Aralık 2024 #2 Fn tuşu ile birlikte F8'e basmayı dener misin ? Artı 0 Eksi
KS KS D Dogukan_Boyraz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #3 imneo dedi: Fn tuşu ile birlikte F8'e basmayı dener misin ? Genişletmek için tıkla... Şarkıyı durdurdu Artı 0 Eksi
imneo dedi: Fn tuşu ile birlikte F8'e basmayı dener misin ? Genişletmek için tıkla... Şarkıyı durdurdu
imneo Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 22 25 Aralık 2024 #4 Dogukan_Boyraz dedi: Şarkıyı durdurdu Genişletmek için tıkla... FN ve Windows tuşuna bastıktan sonra dener misin Artı 0 Eksi
Dogukan_Boyraz dedi: Şarkıyı durdurdu Genişletmek için tıkla... FN ve Windows tuşuna bastıktan sonra dener misin
KS KS D Dogukan_Boyraz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #5 Y imneo dedi: FN ve Windows tuşuna bastıktan sonra dener misin Genişletmek için tıkla... Birşey değişmedi hocam Artı 0 Eksi
Y imneo dedi: FN ve Windows tuşuna bastıktan sonra dener misin Genişletmek için tıkla... Birşey değişmedi hocam
imneo Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 22 25 Aralık 2024 #6 Dogukan_Boyraz dedi: Y Birşey değişmedi hocam Genişletmek için tıkla... Araştırdım ama bir şey bulamadım hocam kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Dogukan_Boyraz dedi: Y Birşey değişmedi hocam Genişletmek için tıkla... Araştırdım ama bir şey bulamadım hocam kusura bakmayın.
KS KS D Dogukan_Boyraz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #7 imneo dedi: Araştırdım ama bir şey bulamadım hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkürler hocam uğraşınız yeterli benim için Artı 0 Eksi
imneo dedi: Araştırdım ama bir şey bulamadım hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkürler hocam uğraşınız yeterli benim için