MamiHeyn Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ekim 2022 #1 Bu mu? Fab v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu Yoksa bu mu? xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu Yeşil/Siyah « xDrive Oyuncu Koltukları İstanbul Mecidiyeköy Satış Merkezi
Bu mu? Fab v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu Yoksa bu mu? xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu Yeşil/Siyah « xDrive Oyuncu Koltukları İstanbul Mecidiyeköy Satış Merkezi
shollessu Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #2 Toryum'da plastik bir ayak var. Her ne kadar sağlam yazsa bile önermiyorum. Sırf bu yüzden 100TL daha verip fab V6 alabilirsiniz bende de var gayet rahat, geniş ve sağlam.
Toryum'da plastik bir ayak var. Her ne kadar sağlam yazsa bile önermiyorum. Sırf bu yüzden 100TL daha verip fab V6 alabilirsiniz bende de var gayet rahat, geniş ve sağlam.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.104 Çözümler 62 11 Ekim 2022 #3 xDrive toryum gözlemlediğim kadarıyla hem kumaş değil hem de ayakları plastik, bu yüzden fab V6 tercih etmek daha iyi olacakdır.
xDrive toryum gözlemlediğim kadarıyla hem kumaş değil hem de ayakları plastik, bu yüzden fab V6 tercih etmek daha iyi olacakdır.
Bilgisayarsızoyuncu Picopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 493 Yer Adana 12 Ekim 2022 #4 Fab tercih ederdim ben, daha çok hoşuma gidiyor nedense