Çözüldü Faber-Castell Tri Click kalemin uç çıkarma tuşu gıcırdıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kalemi evde bir ayakkabı kutusunun içinde buldum. Muhtemelen uzun zamandır orada. Arkasına basınca gıcırdıyor. Kalem hâlâ çalışıyor. Basınca uç çıkıyor ama basarken gıcırdıyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı? Kalem aşağıda.

IMG_20230514_173901.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten bir köşeye atılmasının sebebi bozulmasıdır, belki de sahibi onu bu sesi yüzünden bırakmıştır. Zaten bu kalem 20-25 TL kırtasiyelerde, eğer ben bunu tamir edicem diyorsanız bir yağ vardı adını unuttum. Onu sürünce geçebilir fakat yine yağ sıvı bir madde olduğu için akar ve sizin tutuşunuzu yine etkiler, zaten yağ dışında pek fazla çözüm yok gibi.

Hocam zaten bir köşeye atılmasının sebebi bozulmasıdır, belki de sahibi onu bu sesi yüzünden bırakmıştır. Zaten bu kalem 20-25 TL kırtasiyelerde, eğer ben bunu tamir edicem diyorsanız bir yağ vardı adını unuttum. Onu sürünce geçebilir fakat yine yağ sıvı bir madde olduğu için akar ve sizin tutuşunuzu yine etkiler, zaten yağ dışında pek fazla çözüm yok gibi.
Attığım fotoğrafta tam çıkmamış ama kalem hiç kullanılmamış gibi. Kalemin dışında neredeyse çizik yok, hâlâ çalışıyor. Yağ yerine evde uygulayabileceğim bir yöntem var mı?

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı