Miki Maus Femtopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 Yakın zamanda Faber Castell Tri Click kalem almayı düşünüyorum. Nasıl bir kalem, yazımı nasıldır, güzel midir, nasıl bir kalemdir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2024
Yakın zamanda Faber Castell Tri Click kalem almayı düşünüyorum. Nasıl bir kalem, yazımı nasıldır, güzel midir, nasıl bir kalemdir?
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 Valla hocam sıradan uçlu kalem işte. Nesini anlatalım? (Ülke ne hale geldi be millet uçlu kalem alırken bile plan yapıyor)
Valla hocam sıradan uçlu kalem işte. Nesini anlatalım? (Ülke ne hale geldi be millet uçlu kalem alırken bile plan yapıyor)
Miki Maus Femtopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 Doğru, teşekkür ederim fikirlere hala açığım.
Aziz Lucifer Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 1 Yer Belarus Minsk 1 Aralık 2024 #4 Bence pek bir farkı yok. Daha önce kullananlar gördüm mutlu idiler bir sıkıntıları yoktu. Ne demelerini bekliyorsun dümdüz uçlu kalem işte.
Bence pek bir farkı yok. Daha önce kullananlar gördüm mutlu idiler bir sıkıntıları yoktu. Ne demelerini bekliyorsun dümdüz uçlu kalem işte.