lordbey
Hectopat
Daha fazla
Reklam virüsü diyor ekranınızda istenmedik şeyler çıkabilir. Bir antivirüs yardımıyla cihazı tarayın. Bişi çıkmaz ama istenmedik reklam görürseniz format atmayı deneyin.Bu siteden makro indirdim, 1 el Roblox'ta kullanıp sildim şimdi.
VirusTotal'de tarattım. Böyle bir şey vardı, bir şey olur mu? Ne yapayım?
Eki Görüntüle 1660528
Online oyunlar falan oynuyorum. Kalıntı bırakmış mıdır? Gider ayak ban yemeyelim.
Reklam virüsü diyor ekranınızda istenmedik şeyler çıkabilir. Bir antivirüs yardımıyla cihazı tarayın. Bişi çıkmaz ama istenmedik reklam görürseniz format atmayı deneyin.
Sistemi Malwarebytes AdwCleaner ile tarattım bir şey çıkmadı.
O zaman birşey olmayabilir. Ama unutmayın reklam görürseniz masaüstünde felan format atmak gerekebilir.Sistemi malwarebytes AdwCleaner ile tarattım bir şey çıkmadı.
False-positive olabilir o zaman VirusTotal'de hangi av bulmuş hocam.
Hocam VirusTotal'de sol tarafta hangi antivirüsün bulduğu yazıyor. Uyarıyı veren hangisi onu sordum.
False-positive olabilir o zaman VirusTotal'de hangi av bulmuş hocam.
Maxsecure vermiş hocam.
Hocam pek bir bilgim yok o av ile ilgili fakat VirusTotal yanlış sonuç vermesi mümkün bende de Steam WinRAR gibi uygulamaların setuplarında trojan buluyordu. Bilindik avler bulamamışsa korkmayın yine de içiniz rahat etmez ise Malwarebytes ile tam tarama falan yapabilirsiniz veya Kaspersky indiirp de tarayabilirsiniz.
Konuma bakın ben o zaman bilmediğim için hiçbir şey korkmuştum VirusTotal; WinRAR, Steam ve Revo Uninstaller setuplarında virüs buluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.