Fabric hata veriyor

Burdaoynayak

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu hatayı veriyor, kurarken 1.20.1 sürümünü seçtim loader versiyon ne bilmiyorum onun için en son sürümü seçtim 0.16 sanırım ve bu hatayı veriyor: "sodium mutant mode imperesive mode better end" yükledim sadece bir de timelles adlı silah modu.

Not:sol üstteki 0.15 değil 0.16 görsel Google dan alındı

@SerdarT35

Son düzenleme:
Kendi aldığınız hatayı göstermeniz önemli Google'dan alınan hata görseliyle asla çözemeyiz.

Açıkçası ben Curseforge üzerinden yapıyorum. Profil oluşturup mod loader ve modları oradan seçiyorum. İndirdiğiniz modlar Fabric ve modların sürümleri mevcut. Kendim Fabric indirip denerim. Şuan bilgisayar başında değilim.

Kendi aldığınız hatayı göstermeniz önemli Google'dan alınan hata görseliyle asla çözemeyiz.
Aynısı hocam içindekileride okudum sadece 0.15.1 yerine 0.16.0

Forge indiricektim ama Sodium fabric olduğundan fabric kurdum hem optifine dan daha iyi

Sodium tek başına OptiFine'den daha iyi değil destekleyici modlar kurmanız gerekiyor.

Bilgisayarı 2dk açıp Minecraft'ı açıp hatayı atmak çok zor değil hocam.
Başka bir yerdeyim maalesef
Sodium tek başına OptiFine'den daha iyi değil destekleyici modlar kurmanız gerekiyor.

Bilgisayarı 2dk açıp Minecraft'ı açıp hatayı atmak çok zor değil hocam.
O zaman optifine mi kurmalıyım mod 4-5 tane kuruyorum ama fabric daha çok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…