yigit23412412 Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:04 #1 Arkadaşlar kolumda 4 cm büyüklüğünde tel kesmesi sonunda oluşan faça izine benzer iz var, ben yapmadım. Bu iz nasıl geçer? MSÜ için çalışıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:17
Arkadaşlar kolumda 4 cm büyüklüğünde tel kesmesi sonunda oluşan faça izine benzer iz var, ben yapmadım. Bu iz nasıl geçer? MSÜ için çalışıyorum.
DepWeb Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:25 #2 yigit23412412 dedi: Arkadaşlar kolumda 4 cm büyüklüğünde tel kesmesi sonunda oluşan faça izine benzer iz var, ben yapmadım. Bu iz nasıl geçer? MSÜ için çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Lazer ameliyatları var plastik cerrahi müdahale lazım yüzde yüz geçer mi orasını bilemem.
yigit23412412 dedi: Arkadaşlar kolumda 4 cm büyüklüğünde tel kesmesi sonunda oluşan faça izine benzer iz var, ben yapmadım. Bu iz nasıl geçer? MSÜ için çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Lazer ameliyatları var plastik cerrahi müdahale lazım yüzde yüz geçer mi orasını bilemem.