iPhone X fiyatları havada. Pasaport kayıtsız cihazlar ucuz fakat ülkemizde pasaport kaydı şu an 1500 TL.
Pasaport kayıtlı makul fiyatlı ilanlar var fakat Face ID çalışmıyor. Benim şu anki telefonum iPhone 7. X ile değiştirmek istiyorum üstüne biraz daha para ekleyip ama fazla ekleyemiyorum maalesef.
Alternatif yol bilen var mı? Ya da Face ID sorunlu almak mantıklı mı? Para olarak en fazla elimdekini satarak 4000 e kadar çıkabiliyorum.
Face ID çok önemli etken X'de. Bizzat kullanıyorum, telefon ile ilgili hiç bir sorunum yok 2 senedir. Bence sorunlu bir telefonu bile bile almak pek de mantıklı değil. Bir şekilde para biriktirip normal yoldan istediğin bir telefonu almalısın
Face ID çok önemli etken X'de. Bizzat kullanıyorum, telefon ile ilgili hiç bir sorunum yok 2 senedir. Bence sorunlu bir telefonu bile bile almak pek de mantıklı değil. Bir şekilde para biriktirip normal yoldan istediğin bir telefonu almalısın
Yani evet öyle Face ID olmadan kullanmak demek aynı benim telefonda olan Touch ID parmak izi olmadan kullanmak demek bunu biliyorum da ama telefonu da X le değiştirmek istiyorum. Böyle alternatif uyguna alacağım yerde yok. Taksit yapabileceğim.
Face ID sorunları genellikle ön ekranın kırılmasıyla oluşuyor. iPhone X in ön ekranı değişimi demek Face ID çalışması için orijinal parçayla değişmesi lazım o da telefon fiyatı. Zor. Başka bildiğiniz alternatif te mi yok
Sorunlu telefonu almaktan hiçbir zaman yana değilim. Face ID'de arkadaşların dediği gibi önemli etken. Ben olsam almazdım. Geçenlerde gördüm kayıtsız taş gibi İphone X'i 3500 TL'yi falan satanlar vardı. Araştırın bir isterseniz. Bugün Face ID sorunu varmış yarın ghost screen belli olmaz.
Bu bütçede amiral gemisi denebilecek olan Android telefonlara bakılabilir.
Mesela Samsung S10E, Xiaomi Mi 9T Pro öğrenin tabii hangisini önerirsin dersen ben Xiaomi Mi 9T Pro derim ha özellikle Iphone istiyorsanız yapacak bir şey yok sorunlu telefon almayın.
Sorunlu telefonu almaktan hiçbir zaman yana değilim. Face ID'de arkadaşların dediği gibi önemli etken. Ben olsam almazdım. Geçenlerde gördüm kayıtsız taş gibi İphone X'i 3500 TL'yi falan satanlar vardı. Araştırın bir isterseniz. Bugün Face ID sorunu varmış yarın ghost screen belli olmaz.
Bu bütçede amiral gemisi denebilecek olan Android telefonlara bakılabilir.
Mesela Samsung S10E, Xiaomi Mi 9T Pro öğrenin tabii hangisini önerirsin dersen ben Xiaomi Mi 9T Pro derim ha özellikle Iphone istiyorsanız yapacak bir şey yok sorunlu telefon almayın.