Face It "HEsap zaten kullanılıyor" sorunu

Sezer Aygün

Hectopat
Face It'te bir Steam hesabina giriş yapacağım. Ancak girmeye çalıştığımda 'kullanmaya çalıştığınız platform hesabi face It'te zaten kullanılıyor veya face it hesabinıza zaten başka bir platform hesabi bağlamışsınız. 'Diyor ve hesabima girmiyor. İşin garip yanı ben girmeye çalıştığım hesabi daha yeni açtım ve ilk defa bu hesapla face It'e girmeyi deniyorum. Ne yapabilirim?

Başka bir e-posta hesabi açtım ve Steame-postamı değiştirdim. Lakin yine aynı hatayı veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O hesabı zaten daha önceden faceit üzerinden bağlamışsın (ya da bağlamışlar). Büyük ihtimalle kullandığın steam hesabını satın aldın diye düşünüyorum. Çünkü senden habersiz hesaba girip farklı bir mail adresine bağlayamazlar. Düşündüğüm gibi mi?

Hayır. Ben hesabı CSGO Prime değilken Face It'e bağlamayı denedim. Olmadı. Şimdi Prime satın aldım ve bu hatayı alıyorum.
Ben Steam hesabımı nereye ve hangi e-posta ile bağladığımı görebilir miyim ?
Sanırım sorunu çözdüm. Face It' teki bağladığım steam hesabımı biliyorum. Şuan tek sorun 'Bağlandığınız profil gerekliliklerimizi yerine getirmiyor gibi görünüyor. Bunları oyun kayıt modelinde kontrol edin. ' hatası. Bu hata neyden kaynaklanıyor olabilir ?

Son düzenleme:
@Sezer Aygün aynı sorun bende de var ya dün hesap açtım, bu gün hesabı kabul etmiyor anlamadım yahu

Selam bende de aynı sorun oldu. Çözdüm. Şöyle ki daha önce facebook ile bağlanıp bir bağlantı kurmuşum. Sonrasında mail ile bağlanıp aynı steam hesabını bağlamaya çalıştığımdan bu hatayı aldım. Sizde aynı sorun olabilir. Facebook ile bağlanıp deneyin bakalım ne olacak.

Aynı sorun bende de var fakat Facebook hesabımı kapattığım için bir şey yapamıyorum, nasıl halledebilirim?

Sorunun cevabı ilk iki cümlenizde. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Sorunun kaynağı ilk denemenizde yanlış bilgiler vermeniz. Bende denemiştim girmeyi daha sonrasında yanlış bilgiler verdiğimi anladım sonra doğru bilgileri vermeyi çalışınca ise hesabın daha önceden bağlanmış gibi sorunlar veriyor. Bu FACEIT'in kendi sorunu. (benim fikrim budur teşekkürler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…