Lbs99229 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 278 5 Nisan 2025 #1 Merhaba, faceapp isimli bir uygulama keşfettim. Orada yüzüm ile efekt yapasım var. Yaparsam herhangi bir şey olur mu? Faceapp guvenli mi?
Merhaba, faceapp isimli bir uygulama keşfettim. Orada yüzüm ile efekt yapasım var. Yaparsam herhangi bir şey olur mu? Faceapp guvenli mi?
SonGokuDAA Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 257 5 Nisan 2025 #2 Lbs99229 dedi: Merhaba, faceapp isimli bir uygulama keşfettim. Orada yüzüm ile efekt yapasım var. Yaparsam herhangi bir şey olur mu? Faceapp guvenli mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz ne olacak sanki ama sınırlı sayıda efekt kullanıyonuz bide resmi kaydettiğinizde reklamı çıkıyor
Lbs99229 dedi: Merhaba, faceapp isimli bir uygulama keşfettim. Orada yüzüm ile efekt yapasım var. Yaparsam herhangi bir şey olur mu? Faceapp guvenli mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz ne olacak sanki ama sınırlı sayıda efekt kullanıyonuz bide resmi kaydettiğinizde reklamı çıkıyor
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 5 Nisan 2025 #3 Ben şahsen 2 yıldır kullanıyorum telefonda. Hiçbir sorun yaşamadım güvenirlik konusunda. Efektler gayet güzel.
Ben şahsen 2 yıldır kullanıyorum telefonda. Hiçbir sorun yaşamadım güvenirlik konusunda. Efektler gayet güzel.
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.033 Çözümler 10 5 Nisan 2025 #4 Sosyal medyada fotoğraflarını yayınlarken bu soruyu düşünmüyorsun da efekt programında neden bu şüpheye düşüyorsun?
Sosyal medyada fotoğraflarını yayınlarken bu soruyu düşünmüyorsun da efekt programında neden bu şüpheye düşüyorsun?
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.129 Çözümler 12 Yer Rize 5 Nisan 2025 #5 Lbs99229 dedi: Merhaba, faceapp isimli bir uygulama keşfettim. Orada yüzüm ile efekt yapasım var. Yaparsam herhangi bir şey olur mu? Faceapp guvenli mi? Genişletmek için tıkla... Ücretli sürümünü kullanıyorum tınlamazlar bile hocam fakat normal sürüm çok kısıtlı geliyor bana.
Lbs99229 dedi: Merhaba, faceapp isimli bir uygulama keşfettim. Orada yüzüm ile efekt yapasım var. Yaparsam herhangi bir şey olur mu? Faceapp guvenli mi? Genişletmek için tıkla... Ücretli sürümünü kullanıyorum tınlamazlar bile hocam fakat normal sürüm çok kısıtlı geliyor bana.
Lbs99229 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 278 5 Nisan 2025 #6 ASUS RX6700XT dedi: Sosyal medyada fotoğraflarını yayınlarken bu soruyu düşünmüyorsun da efekt programında neden bu şüpheye düşüyorsun? Genişletmek için tıkla... Sosyal medyada yayınlamayacağım. Öylesine deneyeceğim
ASUS RX6700XT dedi: Sosyal medyada fotoğraflarını yayınlarken bu soruyu düşünmüyorsun da efekt programında neden bu şüpheye düşüyorsun? Genişletmek için tıkla... Sosyal medyada yayınlamayacağım. Öylesine deneyeceğim
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.730 Çözümler 1 Yer Beyşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 18:36 #7 Berbat bir uygulama her şey pro maşallahD.