F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.660 Makaleler 21 Çözümler 97 14 Kasım 2018 #1 Bu Facebook denen vasatın altındaki sitede sürekli çıkan arkadaş önerilerini nasıl kapatacağım bilen var mı? Tamamen kapanmasını istiyorum, sonsuza kadar da bir açılmasını asla istemiyorum. Arkadaş falan ekle demeyin kimseyi eklemek istemiyorum.
Bu Facebook denen vasatın altındaki sitede sürekli çıkan arkadaş önerilerini nasıl kapatacağım bilen var mı? Tamamen kapanmasını istiyorum, sonsuza kadar da bir açılmasını asla istemiyorum. Arkadaş falan ekle demeyin kimseyi eklemek istemiyorum.
Çözüm Recep Baltaş 14 Kasım 2018 Evet, öncelikle buraya girip sil deyin: Facebook'a Giriş Yap | Facebook Sonra da kişi yüklemeyi kapatın: Facebook Uygulaması ile kişi yüklemeyi nasıl yönetebilirim? | Facebook Yardım Merkezi | Facebook
Evet, öncelikle buraya girip sil deyin: Facebook'a Giriş Yap | Facebook Sonra da kişi yüklemeyi kapatın: Facebook Uygulaması ile kişi yüklemeyi nasıl yönetebilirim? | Facebook Yardım Merkezi | Facebook
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Kasım 2018 #2 Evet ya, nefret ediyorum gerçekten. Bilen varsa ben de faydalanayım. Artı 0 Eksi
KS KS F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.660 Makaleler 21 Çözümler 97 14 Kasım 2018 #3 Sırf haber almak için ve sevdiğim bir grupta olduğum için bırakmıyorum bu çöp ötesi siteyi. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Kasım 2018 #4 Yahu bundan bana da gına geldi. Kesin bir eklenti vardır. Bakayım bi... Artı 0 Eksi
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Kasım 2018 #5 FalconPolat dedi: Sırf haber almak için ve sevdiğim bir grupta olduğum için bırakmıyorum bu çöp ötesi siteyi. Genişletmek için tıkla... Ben de sırf bir sayfayı takip ettiğim için yükledim zaten. Gerçekten dediğiniz gibi çöp bir uygulama, hiçbir yararı yok. Facebook devri kapandı artık. Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Sırf haber almak için ve sevdiğim bir grupta olduğum için bırakmıyorum bu çöp ötesi siteyi. Genişletmek için tıkla... Ben de sırf bir sayfayı takip ettiğim için yükledim zaten. Gerçekten dediğiniz gibi çöp bir uygulama, hiçbir yararı yok. Facebook devri kapandı artık.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Kasım 2018 #6 Evet, öncelikle buraya girip sil deyin: Facebook'a Giriş Yap | Facebook Sonra da kişi yüklemeyi kapatın: Facebook Uygulaması ile kişi yüklemeyi nasıl yönetebilirim? | Facebook Yardım Merkezi | Facebook Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, öncelikle buraya girip sil deyin: Facebook'a Giriş Yap | Facebook Sonra da kişi yüklemeyi kapatın: Facebook Uygulaması ile kişi yüklemeyi nasıl yönetebilirim? | Facebook Yardım Merkezi | Facebook
KS KS F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.660 Makaleler 21 Çözümler 97 14 Kasım 2018 #7 Recep Baltaş dedi: Sonra da kişi yüklemeyi kapatın: Facebook Uygulaması ile kişi yüklemeyi nasıl yönetebilirim? | Facebook Yardım Merkezi | Facebook Genişletmek için tıkla... Telefonda bir türlü bulamadım PC'den nasıl kapatacağız? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Sonra da kişi yüklemeyi kapatın: Facebook Uygulaması ile kişi yüklemeyi nasıl yönetebilirim? | Facebook Yardım Merkezi | Facebook Genişletmek için tıkla... Telefonda bir türlü bulamadım PC'den nasıl kapatacağız?