Ogzy_K Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Android sürümüm Android Pie ve Facebook sürümüm güncel, ancak hâlâ hesabımda avatar özelliği yok! Dosya Ekleri Screenshot_20201223-185016.png 55,7 KB · Görüntüleme: 212 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2020
Arkadaşlar Android sürümüm Android Pie ve Facebook sürümüm güncel, ancak hâlâ hesabımda avatar özelliği yok!
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #2 Ogzy_K dedi: Arkadaşlar Android sürümüm Android Pie ve Facebook sürümüm güncel, ancak hâlâ hesabımda avatar özelliği yok! Genişletmek için tıkla... Avatar?
Ogzy_K dedi: Arkadaşlar Android sürümüm Android Pie ve Facebook sürümüm güncel, ancak hâlâ hesabımda avatar özelliği yok! Genişletmek için tıkla... Avatar?
Ogzy_K Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #3 Akfortisev dedi: Avatar? Genişletmek için tıkla... Kendine benzeyen bir insan karakteri yapıyorsun ve bunları sticker olarak kullanabiliyorsun
Akfortisev dedi: Avatar? Genişletmek için tıkla... Kendine benzeyen bir insan karakteri yapıyorsun ve bunları sticker olarak kullanabiliyorsun
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #4 Ogzy_K dedi: Kendine benzeyen bir insan karakteri yapıyorsun ve bunları sticker olarak kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... He o avatar, onu mesaj gönderme kısmından yapıyorsunuz diye biliyorum ben ben öyle yaptım yaanı.
Ogzy_K dedi: Kendine benzeyen bir insan karakteri yapıyorsun ve bunları sticker olarak kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... He o avatar, onu mesaj gönderme kısmından yapıyorsunuz diye biliyorum ben ben öyle yaptım yaanı.