Agharta Centipat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 60 Makaleler 2 Yer Ankara 21 Kasım 2019 #1 Merhaba. Facebook'tan fazla anlamam zaten o yüzden yazıyorum. Bir arkadaşımızın profil resmi hakkında kısmı ve bazı gönderileri gözükmüyor. Ben engel mi yedim? Yazarsanız sevinirim. (Mesaj yazmayı dene demeyin)
Merhaba. Facebook'tan fazla anlamam zaten o yüzden yazıyorum. Bir arkadaşımızın profil resmi hakkında kısmı ve bazı gönderileri gözükmüyor. Ben engel mi yedim? Yazarsanız sevinirim. (Mesaj yazmayı dene demeyin)
Malekith Hectopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 235 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2019 #2 Engel yesen profili tümden göremezsin, o kişinin profil resmi olduğuna ancak sende görünmediğine emin misin?
Engel yesen profili tümden göremezsin, o kişinin profil resmi olduğuna ancak sende görünmediğine emin misin?
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 21 Kasım 2019 #3 Profilini açtığın zaman "Bu içeriğe şu anda ulaşılamıyor." yazmıyorsa, engel durumu yok. Muhtemelen gizlilik ayarlarını kurcalamış. (Sana özel değil)
Profilini açtığın zaman "Bu içeriğe şu anda ulaşılamıyor." yazmıyorsa, engel durumu yok. Muhtemelen gizlilik ayarlarını kurcalamış. (Sana özel değil)