W Westkan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Merhabalar yakın zamanda benim en yakın arkadaşımın Facebook hesabı çalındı, e postasına dahil her şeyi değiştirmiş ve 2 adımlı doğrulama koymuş. Sizce hesabı kurtarabilir miyiz? Kurtaramasak bile kapatmak istiyoruz.
Merhabalar yakın zamanda benim en yakın arkadaşımın Facebook hesabı çalındı, e postasına dahil her şeyi değiştirmiş ve 2 adımlı doğrulama koymuş. Sizce hesabı kurtarabilir miyiz? Kurtaramasak bile kapatmak istiyoruz.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #2 facebook.com un sonuna /hacked yaz.
W Westkan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #3 asnc dedi: facebook.com un sonuna /hacked yaz. Genişletmek için tıkla... denedim zaten hocam
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #4 O zaman siber suçlara başvurun o da olmazsa başka şansızınız yok.
W Westkan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #5 asnc dedi: O zaman siber suçlara başvurun o da olmazsa başka şansızınız yok. Genişletmek için tıkla... tamamdır
asnc dedi: O zaman siber suçlara başvurun o da olmazsa başka şansızınız yok. Genişletmek için tıkla... tamamdır