Facebook çalınan hesabı kurtarma

Blecade

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün annemin Facebook hesabı çalınmış. Çalan kişi hem Facebook'un hem de Hotmail'ini çalmış. Hesabı nasıl kurtarabilirim?

Bu konu da pek bir bilgim yok ama facebook'a bildirim yapmalısın ki hesap kapansın.

Hesabı kapatabilirim fakat benim uğraştığım hesabı kapatmak değil geri almak .

Demek istediğini anlıyorum ama bu zor bir mesele. Ki sen hesabı kapattırmassan belki de yakınlarınızı dolandırmak için kullanılacak

Demek istediğini anlıyorum ama bu zor bir mesele. Ki sen hesabı kapattırmassan belki de yakınlarınızı dolandırmak için kullanılacak
Zaten birkaç kişiyi dolandırmaya çalışmışlar herkes annemi arıyo.

E-posta adresi için sorduğu soruların çoğunu yanıtlayamıyorum.

Açamıyorum çünkü annem Facebook hesabı açtığında Hotmail hesabı açmamış. Hesabı çalan kişide hesabı geri almasınlar diye o hesabı açmış. O yüzden hesabın bilgilerini bilmiyorum. Kısaca bu çok kötü oldu ama hesabı kurtarabilirsem e-posta adresini değiştireceğim.

Arkadaşlar hallettik. En son çözüm olarak facebook ile iletişime geçip kimlik gönderdik. Hesabı geri aldık fakat yaklaşık 20 kişiye mesaj atmışlar ve 3 kişiyi dolandırmışlar siz dikkat edin size Teknosa hediye çeki dağıtıyorum derlerse anlayın ki onu yazan hesap çalınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…