A aapuki Decapat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #1 Kaç gündür uğraşıyorum, şirket hesabımız Facebook hesabından çıkış yaptık fakat kodmatik için erişimim yok. Şifremi biliyorum, telefon numaram aynı ve erişim var fakat kodmatik sorup duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2022
Kaç gündür uğraşıyorum, şirket hesabımız Facebook hesabından çıkış yaptık fakat kodmatik için erişimim yok. Şifremi biliyorum, telefon numaram aynı ve erişim var fakat kodmatik sorup duruyor.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 5 Ocak 2022 #2 Telefonda Facebook uygulaması açık mı? Bilgisayardan girmek için telefondaki uygulamadan kodmatiğe girmenizi istiyor Artı 0 Eksi
Telefonda Facebook uygulaması açık mı? Bilgisayardan girmek için telefondaki uygulamadan kodmatiğe girmenizi istiyor
KS KS A aapuki Decapat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #3 LOTR Manyağı dedi: Telefonda Facebook uygulaması açık mı? Bilgisayardan girmek için telefondaki uygulamadan kodmatiğe girmenizi istiyor Genişletmek için tıkla... Maalesef sorun burada... Telefonumda açık değil. Artı 0 Eksi
LOTR Manyağı dedi: Telefonda Facebook uygulaması açık mı? Bilgisayardan girmek için telefondaki uygulamadan kodmatiğe girmenizi istiyor Genişletmek için tıkla... Maalesef sorun burada... Telefonumda açık değil.