Emre Efe Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 247 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2014 #1 Merhaba, Google Chrome bir eklenti kurarak "Görüldü" ibaresini kaldırmak mümkün. Bu eklenti sadece Google Chrome için geçerli diye biliyorum, yani diğer tarayıcılarda çalışır mı bilmem. Facebook Unseen eklentisini indirin ve kurun. Tarayıcıyı yeniden başlatın. Aktif; Deaktif; İconun üzerine tıklayarak Aktif, deaktif yapabilirsiniz. Benden önce başka bir kullanıcı böyle bir konu açtıysa bilmiyordum özür dilerim, konu silinebilir.
Merhaba, Google Chrome bir eklenti kurarak "Görüldü" ibaresini kaldırmak mümkün. Bu eklenti sadece Google Chrome için geçerli diye biliyorum, yani diğer tarayıcılarda çalışır mı bilmem. Facebook Unseen eklentisini indirin ve kurun. Tarayıcıyı yeniden başlatın. Aktif; Deaktif; İconun üzerine tıklayarak Aktif, deaktif yapabilirsiniz. Benden önce başka bir kullanıcı böyle bir konu açtıysa bilmiyordum özür dilerim, konu silinebilir.
A alpertungatr Hectopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #2 Uygulamayı denediniz mi?
Emre Efe Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 247 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2014 #3 alpertungatr dedi: Uygulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, kendim kullanıyorum. Gayetde iyi çalışıyor. *-*
alpertungatr dedi: Uygulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, kendim kullanıyorum. Gayetde iyi çalışıyor. *-*