Öncelikle teşekkürler ilgi ve alakalarınızdan dolayı. Babam asla inanmaz.Şöyle bir fikir geldi aklıma. Hesabı annemin adına ben açtım, kendi adıma açmadan bir seferlik kullanmıştım sonra girmedim, bilgilerini de unuttum vs desen? Gerçi fotoğrafı falan varsa nasıl olur bilemiyorum. Umarım bir sorun çıkmaz. Lütfen bir gelişme olunca bizi de bilgilendir.
Bir maile kayıtlı ama erişimim yok. Tahmin ettiğim bir mail var o olabilir belki. Hesap linki atmak serbest ise atabilirim.Öncelikle geçmiş olsun Geri kafalı babanın derdini çekmek aşırı zor. Facebook hesabı, bir maile veya telefona kayıtlı mı?
Veya hesap linkini atın. Hesabı çalıp kapatmaya çalışabilirim.
Dostum tüm şikayet seçeneklerini işaretledim. Karşıma taklit aşamasında fotoğraf gibi bir şey çıkmadı.Hesaba taklit şikayeti basıp kapatmayı deneyin. Eskiden işe yarıyordu şimdi olur mu denemek lazım.
Şöyle anlatayım kendi isminizi ve annenizin ismini yazıp soyadını da yazın kapatmak istediğiniz profil gibi sonra bir tane fotoğraf çekip koyun daha sonra taklitten şikayet edin 1 gün içerisinde kapanabilir.(kendi açtığınız e postanın doğru olması gerekiyor)
Dostum maalesef hesaba hiçbir erişimim yok.Dostum öncelikle geçmiş olsun şu dediklerimi yap hesabı böyle silebilirsin
- Ana profilinizden Facebook'un sağ üst tarafındaki.
Simgesine tıklayın.- ayarlar ve gizlilik'i seçin ve sonra ayarlar'a tıklayın.
- Sol sütundaki Facebook bilgilerin'e tıklayın. Yeni Sayfalar deneyiminde bir sayfaya Facebook erişiminiz varsa: gizlilik'e ve sonra Facebook bilgilerin'e tıklayın.
- dondurma ve silme'ye tıklayın.
- hesabı sil'i seçin ve sonra hesabı silme işlemine devam et'e tıklayın.
- hesabı sil'e tıklayın, şifrenizi girin ve devam'a tıklayın.
Dostum bu adımları Facebook'un kendi sitesinde var sana o sitenin de linkini bırakıyorum.
Facebook hesabınızı kalıcı olarak silme | Facebook Yardım Merkezi
Facebook hesabınızı nasıl sileceğinizi öğrenin.tr-tr.facebook.com
Tekarar geçmiş olsun.
Maile erişimim yok dostum maalesef. Hesabın son etkinliği 2017'de o da çekilişe katılma amaçlı falan. Kişisel olarak en son 2013'te var siz düşünün.Şifreyi resetleyemez mi? Hesaba erişimi yok ama gmaile erişimi var ise..
Kıyamet kopacak derken ? Şiddet kısmında mi ? Eğer şiddet falan olursa kamera ile çek videosunu ver polise. Böyle insanlarla uğraşılmaz.Öncelikle teşekkürler ilgi ve alakalarınızdan dolayı. Babam asla inanmaz.
Bir maile kayıtlı ama erişimim yok. Tahmin ettiğim bir mail var o olabilir belki. Hesap linki atmak serbest ise atabilirim.
Dostum tüm şikayet seçeneklerini işaretledim. Karşıma taklit aşamasında fotoğraf gibi bir şey çıkmadı.
Dostum maalesef hesaba hiçbir erişimim yok.
Maile erişimim yok dostum maalesef. Hesabın son etkinliği 2017'de o da çekilişe katılma amaçlı falan. Kişisel olarak en son 2013'te var siz düşünün.
Hotmail hesabını geri almaya çalışmıştım ama o da olmadı maalesef.
Eki Görüntüle 1375914
Yok hocam daha el kaldırdığını görmedim ben babamın ama sesi kalındır annem de duygusaldır ağlar yani.Kıyamet kopacak derken ? Şiddet kısmında mi ? Eğer şiddet falan olursa kamera ile çek videosunu ver polise. Böyle insanlarla uğraşılmaz.
Kötünün iyisi o zaman.Yok hocam daha el kaldırdığını görmedim ben babamın ama sesi kalındır annem de duygusaldır ağlar yani.
Hocam aklıma şu geldi. Facebook desteğe yazabilir misiniz ?
Tavsiye için teşekkürler deniyorum. Link bulamadım bu konu ile alakalı, link atabilir misiniz? Güncelleme yapmak istiyorum. Facebook profili şikayetlere rağmen kaldırmamış.Hocam aklıma şu geldi. Facebook desteğe yazabilir misiniz ?
Tavsiye için teşekkürler deniyorum. Link bulamadım bu konu ile alakalı, link atabilir misiniz? Güncelleme yapmak istiyorum. Facebook profili şikayetlere rağmen kaldırmamış.
Üzerine bir kayıt yoksa kırıp kapatabilirim. Isterseniz linki atın.Öncelikle teşekkürler ilgi ve alakalarınızdan dolayı. Babam asla inanmaz.
Bir maile kayıtlı ama erişimim yok. Tahmin ettiğim bir mail var o olabilir belki. Hesap linki atmak serbest ise atabilirim.
Dostum tüm şikayet seçeneklerini işaretledim. Karşıma taklit aşamasında fotoğraf gibi bir şey çıkmadı.
Dostum maalesef hesaba hiçbir erişimim yok.
Maile erişimim yok dostum maalesef. Hesabın son etkinliği 2017'de o da çekilişe katılma amaçlı falan. Kişisel olarak en son 2013'te var siz düşünün.
Hotmail hesabını geri almaya çalışmıştım ama o da olmadı maalesef.
Eki Görüntüle 1375914
Tabi olur. Nasıl ulaşayım size?Üzerine bir kayıt yoksa kırıp kapatabilirim. Isterseniz linki atın.
Tabi olur. Nasıl ulaşayım size?