Facebook hesabı nasıl kapatılabilir?

Öncelikle teşekkürler ilgi ve alakalarınızdan dolayı. Babam asla inanmaz.
Öncelikle geçmiş olsun Geri kafalı babanın derdini çekmek aşırı zor. Facebook hesabı, bir maile veya telefona kayıtlı mı?
Veya hesap linkini atın. Hesabı çalıp kapatmaya çalışabilirim.
Bir maile kayıtlı ama erişimim yok. Tahmin ettiğim bir mail var o olabilir belki. Hesap linki atmak serbest ise atabilirim.
Dostum tüm şikayet seçeneklerini işaretledim. Karşıma taklit aşamasında fotoğraf gibi bir şey çıkmadı.
Dostum maalesef hesaba hiçbir erişimim yok.
Şifreyi resetleyemez mi? Hesaba erişimi yok ama gmaile erişimi var ise..
Maile erişimim yok dostum maalesef. Hesabın son etkinliği 2017'de o da çekilişe katılma amaçlı falan. Kişisel olarak en son 2013'te var siz düşünün.

Hotmail hesabını geri almaya çalışmıştım ama o da olmadı maalesef.

Kıyamet kopacak derken ? Şiddet kısmında mi ? Eğer şiddet falan olursa kamera ile çek videosunu ver polise. Böyle insanlarla uğraşılmaz.

Kıyamet kopacak derken ? Şiddet kısmında mi ? Eğer şiddet falan olursa kamera ile çek videosunu ver polise. Böyle insanlarla uğraşılmaz.
Yok hocam daha el kaldırdığını görmedim ben babamın ama sesi kalındır annem de duygusaldır ağlar yani.

Hocam aklıma şu geldi. Facebook desteğe yazabilir misiniz ?
Tavsiye için teşekkürler deniyorum. Link bulamadım bu konu ile alakalı, link atabilir misiniz? Güncelleme yapmak istiyorum. Facebook profili şikayetlere rağmen kaldırmamış.

Son düzenleme:
Tavsiye için teşekkürler deniyorum. Link bulamadım bu konu ile alakalı, link atabilir misiniz? Güncelleme yapmak istiyorum. Facebook profili şikayetlere rağmen kaldırmamış.

Üzerine bir kayıt yoksa kırıp kapatabilirim. Isterseniz linki atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…