Facebook hesabı nasıl kapatılabilir?

Facebook desteğe yazarsanız olmuyor mu? Hesaba ait bazı detaylar ile eskiden sizin olduğunu kanıtlayın. Bunu yapabilirseniz belki kapatırsınız. Aklımdan söylüyorum yalnız, bu yöntem çalışır mı bilemem.

Nasıl yazacağımı bilmiyorum açıkçası. Mail yoluyla mı yoksa başka şekilde mi cidden bilmiyorum.

Nasıl yazacağımı bilmiyorum açıkçası. Mail yoluyla mı yoksa başka şekilde mi cidden bilmiyorum.
Hiç bilet atmadınız mı? Facebook destek yazın. Mevcut Facebook hesabınız var mı? Varsa mevcut hesapla Facebook ile iletişim kurunuz. Mail yoluyla mümkünse. Durumu anlatınız, kapatmak istiyorum deyiniz. Size ait olduğuna dair kanıtları isterlerse sununuz. Yahut destekle iletişimde ne gerekiyorsa onu yapınız.

@Aeronight
Aklıma bir şey geldi.
Babanızın mümkünse bir şekilde Facebook hesabına girip, annenizin hesabını engelleyin.
Eğer bunu yaparsanız en azından kendi hesabıyla bakınca göremez.

Öncelikle geçmiş olsun Geri kafalı babanın derdini çekmek aşırı zor. Facebook hesabı, bir maile veya telefona kayıtlı mı?
Veya hesap linkini atın. Hesabı çalıp kapatmaya çalışabilirim.

Hocam benimde hesabımı çaldılar cinsel içerik paylaşıyorlar yardım edebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…