Facebook hesabım çalındı

LynxC

Hectopat
Merhaba bu gece Facebook hesabım çalınmış maillerden öğrendim. İki faktörlü doğrulama olmasına rağmen adam her şeyi değiştirmiş. Nasıl oldu anlamadım. Hesabımı nasıl geri alacağım? Hesabımı kurtarma ile şifreyi değiştirdim ama adam kendi maili üzerine authenticator kurmuş giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demekki çerezleri ize girmişler. Tıklama anız gereken bir şeye basmış, indirmişsiniz. Artık çok kolay bu yöntemler.

65 yaş üstü değilseniz, hesabınızı geri alın silin zaten. Facebook..

Demekki çerezleri ize girmişler. Tıklama anız gereken bir şeye basmış, indirmişsiniz. Artık çok kolay bu yöntemler.

65 yaş üstü değilseniz, hesabınızı geri alın silin zaten. Facebook..
Hocam ea hesabım falan da çalındı ne yapacağım?

Öncelikle geçmiş olsun meta ile iletişime geçin bir şey bulacaklardır.

Hocam ea hesabım falan da çalındı ne yapacağım?
Hocam siz ne yaptınız böyle. Telefondan şifreleri değiştirin, bilgisayarda da virüs arayın, ya da format atın. Herşeyi vermişsiniz.

Hocam siz ne yaptınız böyle. Telefondan şifreleri değiştirin, bilgisayarda da virüs arayın, ya da format atın. Herşeyi vermişsiniz.
Adam hesabıma giriyor bana şifreyi falan değiştirmek için kod geliyor mailime adam mailime girmeden şifreleri değiştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…