EfeNafi Femtopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Hesabım 4 aydır böyle, tahminen ne zaman açılır?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.174 Makaleler 3 Çözümler 194 17 Ocak 2021 #2 Ben de 5 aydır bekliyorum, yaklaşık 50 sefer yazdım ve hala bir cevap veren olmadı. Umudumu kestim artık, sen de öyle yapmalısın.
Ben de 5 aydır bekliyorum, yaklaşık 50 sefer yazdım ve hala bir cevap veren olmadı. Umudumu kestim artık, sen de öyle yapmalısın.
coreter Picopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 305 Makaleler 2 17 Ocak 2021 #3 EfeNafi dedi: Eki Görüntüle 840245 Hesabım 4 aydır böyle, tahminen ne zaman açılır? Genişletmek için tıkla... Ne yaptın da kapattılar, kapatsınlar diye uğraşıyorum bir türlü kapatmıyorlar.
EfeNafi dedi: Eki Görüntüle 840245 Hesabım 4 aydır böyle, tahminen ne zaman açılır? Genişletmek için tıkla... Ne yaptın da kapattılar, kapatsınlar diye uğraşıyorum bir türlü kapatmıyorlar.
BenGürkan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 1 Yer Astroworld 17 Ocak 2021 #4 Acaba isminiz fake mi? Yani bir ünlünün soy adını falan mı koydunuz?
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.393 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #5 ItsAllGoodman dedi: Ben de 5 aydır bekliyorum, yaklaşık 50 sefer yazdım ve hala bir cevap veren olmadı. Umudumu kestim artık, sen de öyle yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Hesabım çoktan kapatıldı açtırmak her zaman mümkün olmayabilir ama kimlik doğrulama ile bazen açılabilir.
ItsAllGoodman dedi: Ben de 5 aydır bekliyorum, yaklaşık 50 sefer yazdım ve hala bir cevap veren olmadı. Umudumu kestim artık, sen de öyle yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Hesabım çoktan kapatıldı açtırmak her zaman mümkün olmayabilir ama kimlik doğrulama ile bazen açılabilir.
FaZEaZ Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 284 Yer Evren Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #6 coreter dedi: Ne yaptın da kapattılar, kapatsınlar diye uğraşıyorum bir türlü kapatmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yalan haber yaptılar galiba. FaZEaZ dedi: Yalan haber yaptılar galiba. Genişletmek için tıkla... Artık yalan haber yapanları affetmiyorlar.
coreter dedi: Ne yaptın da kapattılar, kapatsınlar diye uğraşıyorum bir türlü kapatmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yalan haber yaptılar galiba. FaZEaZ dedi: Yalan haber yaptılar galiba. Genişletmek için tıkla... Artık yalan haber yapanları affetmiyorlar.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.174 Makaleler 3 Çözümler 194 17 Ocak 2021 #7 asimavi1538 dedi: Hesabım çoktan kapatıldı açtırmak her zaman mümkün olmayabilir ama kimlik doğrulama ile bazen açılabilir. Genişletmek için tıkla... Cevap vermiyorlar ki kimliğini doğrulayasın. Ha tek suçum şunu profil fotoğrafı olarak kullanmaktı bu arada:
asimavi1538 dedi: Hesabım çoktan kapatıldı açtırmak her zaman mümkün olmayabilir ama kimlik doğrulama ile bazen açılabilir. Genişletmek için tıkla... Cevap vermiyorlar ki kimliğini doğrulayasın. Ha tek suçum şunu profil fotoğrafı olarak kullanmaktı bu arada:
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.393 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #8 ItsAllGoodman dedi: Cevap vermiyorlar ki kimliğini doğrulayasın. Ha tek suçum şunu profil fotoğrafı olarak kullanmaktı bu arada: Eki Görüntüle 840283 Genişletmek için tıkla... Nazi özentiliği mi var yoksa hitler Almanya'sını falan seviyor musun cidden?
ItsAllGoodman dedi: Cevap vermiyorlar ki kimliğini doğrulayasın. Ha tek suçum şunu profil fotoğrafı olarak kullanmaktı bu arada: Eki Görüntüle 840283 Genişletmek için tıkla... Nazi özentiliği mi var yoksa hitler Almanya'sını falan seviyor musun cidden?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.174 Makaleler 3 Çözümler 194 17 Ocak 2021 #9 asimavi1538 dedi: Nazi özentiliği mi var yoksa hitler Almanya'sını falan seviyor musun cidden? Genişletmek için tıkla... Ne?
asimavi1538 dedi: Nazi özentiliği mi var yoksa hitler Almanya'sını falan seviyor musun cidden? Genişletmek için tıkla... Ne?
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.393 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #10 ItsAllGoodman dedi: Ne? Genişletmek için tıkla... Hitlerin gamalı haçına benzer sembolleri neden kullanıyorsunuz? O manaya geliyor sorum. Anlamayacak ne var bunu?
ItsAllGoodman dedi: Ne? Genişletmek için tıkla... Hitlerin gamalı haçına benzer sembolleri neden kullanıyorsunuz? O manaya geliyor sorum. Anlamayacak ne var bunu?