Facebook hesabımın mail adresleri değiştirilmiş

Salwio

Hectopat
Merhaba, iyi Sosyaller. Dün akşam mail adresime bir ileti geldi mail adresi değiştirilmes talebi adı altında. Bu ben değilim dediğimde beni kodmatik ekranına yönlendirdi fakat ben kodmatik kullanmıyorum. Bir şekilde sıkışıp kaldım. Ne şikayet edebiliyorum ne de geri alabiliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet açıktı fakat sadece mail geldi bana ve ben onları göremeden telefon numaramı ve mail adresimi kaldırmışlar sistemden.

Evet açıktı fakat sadece mail geldi bana ve ben onları göremeden telefon numaramı ve mail adresimi kaldırmışlar sistemden.
Sizin mobil onayınız olmadan telefon numaranızın kaldırılması çok tuhaf. Desteğe e-posta attığınız taktirde muhtemelen lehinize sonuçlanacaktır durum.

Destek maillerinin hiçbirine ulaşamıyorum Facebook destek mail adreslerini kaldırmış galiba :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    20,8 KB · Görüntüleme: 99
Destek maillerinin hiçbirine ulaşamıyorum Facebook destek mail adreslerini kaldırmış galiba :D

Bunları denediğinizi varsayıyorum:

Media Support Portal ile ulaşmayı deneyebilirsiniz.

I Have an Issue Accessing My Page ile de deneyebilirsiniz.

İlginç gerçekten, attığınız mail adresi için internette kısa bir aramada çok eski olduğu için kullanılmadığı kanaatini getiren kullanıcılara denk geldim.

Bunları denediğinizi varsayıyorum:

Media Support Portal ile ulaşmayı deneyebilirsiniz.

I Have an Issue Accessing My Page ile de deneyebilirsiniz.

Ben galiba eski mail adreslerine gönderdim şimdi [email protected] adresine mailimi Türkçe bir şekilde gönderdim umarım sorunum çözülür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı