Facebook hesabına birçok yerden giriş yapılmaya çalışılmış

mrburakkk

Femtopat
Daha fazla  
1 hafta öncesi Facebook hesabıma şifresiz giriş yapılmış ama giren kişi bilgilerimi değiştirmemiş. Hemen bilgilerimi değiştirdim. Az önce mail hesabıma baktığımda birden fazla giriş buldum ve birisi başaralı ama hesabım şifresi falan değişmemiş. Ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çerezleriniz çalınmış olabilir. Bilgisayarınızı Malwarebytes'la tarayabilirsiniz.

Çerezleriniz çalınmış olabilir. Bilgisayarınızı Malwarebytes'la tarayabilirsiniz.

Bilgisayarım ekran kartı yandı. Az önce 2 adımlı doğrulama, tüm hesaplardan çıkış yaptım tabletten. Başka da yapabileceğim bir şey var mı? Gmail'i değiştermeli miyim?

Bilgisayarım ekran kartı yandı. Az önce 2 adımlı doğrulama, tüm hesaplardan çıkış yaptım tabletten. Başka da yapabileceğim bir şey var mı? Gmail'i değiştermeli miyim?
Hesap tablette mi? Bilgisayardaysa bu yaptıklarınıza rağmen çalabilirler. O yüzden Malwarebytes'la tarama yapmanızı söylemiştim. Ama zaten tüm hesaplardan çıkış yapmışsınız.

Muhtemelen bir şey kalmamıştır. Nox Cleaner uygulamasını da 1 kere virüs taraması yapıp silebilirsiniz.

Hesap aslında bilgisayarda ama bilgisayar bozulunca tablete de ekledim hesabı. Mail kontrolü yaparken denk geldim. Şu an hesapta iOS veya Android gözükmüyor. Eğer çerezler çalındıysa, bilgisayarda olmuştur. O da Discord için GoodbyDPI indirmiştim, ondan olduğunu varsayıyorum.

Zaten tüm cihazlardan çıkış yap dediğiniz için şu an muhtemelen hesabınız güvendedir.

GoodbyeDPI'ı güvenli bir yerden indirdiyseniz ondan olmaz. Ki problemin çerezlerin çalındığından olup olmadığını da bilmiyoruz.

Gmail hesabımdaki bilgilerimi başka bir Gmail'e aktarsam, o Gmail'i silsem daha güvenilir olmaz mı?

Gifthub'dan indirdim.

Gmail hesabımdaki bilgilerimi başka bir Gmail'e aktarsam, o Gmail'i silsem daha güvenilir olmaz mı?
Şu an ortalıkta bir şey yok. Ekstra zahmete girmenize değer diyorsanız yapabilirsiniz. Ama sorun zaten çözüldüyse bence problem yok.

Şu an ortalıkta bir şey yok. Ekstra zahmete girmenize değer diyorsanız yapabilirsiniz. Ama sorun zaten çözüldüyse bence problem yok.

Şunu sormak istiyorum. Facebook hesabıma giren kişi çekya'dan girmiş ve marketplace'den birilerine mesaj atmış ama hesabımı çalmamış. Her şeyi değiştirdim, oturumları kapattım. Bir daha giremedi. Neden böyle olmuştur?

Bilemeyiz. Bir şekilde farketmeden virüs kapmış olabilirsiniz, bir linke tıklamış olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…