Alpay Dıncer Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 62 29 Eylül 2014 #1 Merhaba eski facebook adresimi kapatmak istiyorum lakin hesap şifresini ne mail bir türlü bulamadım bunun için çözüm var mı? Eski mail kurtarma windowslive tarzında hotmail seçeneginde bir şey çıkmadıgı için kayıtlı olup olmadıgına da bakamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2014
Merhaba eski facebook adresimi kapatmak istiyorum lakin hesap şifresini ne mail bir türlü bulamadım bunun için çözüm var mı? Eski mail kurtarma windowslive tarzında hotmail seçeneginde bir şey çıkmadıgı için kayıtlı olup olmadıgına da bakamadım.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Eylül 2014 #2 Mail adresini bilmiyorsan Facebook'a mail at ya da iletişime geç.
Secgun Hectopat Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 22 Yer Beylikdüzü, Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2014 #3 Telefon ve kullanıcı adınınızı hatırlıyorsanız eski facebook adresinizin bilgilerini öğrenebilirsiniz.
Telefon ve kullanıcı adınınızı hatırlıyorsanız eski facebook adresinizin bilgilerini öğrenebilirsiniz.