Kimliğimde yazan yaşım ile facebook yaşım aynı değil, sorun olur mu?Bir daha WhatsApp'ı kullanırsınız geçmiş olsun. Açılacağını sanmıyorum ama.
Kimliğimde yazan yaşım ile facebook yaşım aynı değil, sorun olur mu?
Kimliğimde yazan yaşım ile facebook yaşım aynı değil, sorun olur mu?
Sosyal mühendislikKimliğimde yazan yaşım ile facebook yaşım aynı değil, sorun olur mu?
İstediler bilmiyorum, ancak kimlik yaşından sorun olur mu?Sosyal mühendislikFacebook niye kimlik istesin ki? Spamdan dolayı kapanmış olabilir.
Facebook onay için istiyor, sosyal mühendislik ile ne alakası var ?Sosyal mühendislikFacebook niye kimlik istesin ki? Spamdan dolayı kapanmış olabilir.
Onu bilmiyorum.İstediler bilmiyorum, ancak kimlik yaşından sorun olur mu?
Valla ben sosyal medya için kullanıldığını sanmıyorum. TC'mizi de mi veriyoruz? Şahsen benim hesabım kapanırsa kapansın. Aslında telefonumuzdan istediği gibi veri çekiyorlar. HayırlısıFacebook onay için istiyor, sosyal mühendislik ile ne alakası var ?
Hocam TC değil direkt kimlik fotosunu istiyor arkalı önlü. Benim kapanmadı eğer kapanır ve isterse atmam asla.Valla ben sosyal medya için kullanıldığını sanmıyorum. TC'mizi de mi veriyoruz? Şahsen benim hesabım kapanırsa kapansın. Aslında telefonumuzdan istediği gibi veri çekiyorlar. Hayırlısı
Dikkat etmek gerek. @expresman hocam sizde dikkat edin. Dolandırıcılık olabilir. Bazılarına saçma gelecek biliyorum ama bir sibere başvurmanızı tavsiye ederim. İhmal ederseniz doğacak sonuçlar hayatınızı etkiler değil etkileyebilir. Kesin bir kanı yok yani ama ya olursa hesabı.Hocam TC değil direkt kimlik fotosunu istiyor arkalı önlü. Benim kapanmadı eğer kapanır ve isterse atmam asla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.