FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.242 Çözümler 3 Yer Leningrad 5 Mayıs 2019 #1 Facebook'ta 1 yıl ya da daha fazla önceki gönderileri görmenin kolay bir yolu var mıdır? Eskiden profil sayfasında sağ kısımda tarih seçebiliyorduk ama çok oldu kalkalı. Neden kaldırıldı onu anlamak da zor. Şu an böyle bir kısa yöntem var mı?
Facebook'ta 1 yıl ya da daha fazla önceki gönderileri görmenin kolay bir yolu var mıdır? Eskiden profil sayfasında sağ kısımda tarih seçebiliyorduk ama çok oldu kalkalı. Neden kaldırıldı onu anlamak da zor. Şu an böyle bir kısa yöntem var mı?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.633 Makaleler 98 Çözümler 213 6 Mayıs 2019 #2 Profiline girip, "Hareketler dökümü", soldan "Gönderileri" seçersen görebilirsin. İstersen üstten aramada yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Profiline girip, "Hareketler dökümü", soldan "Gönderileri" seçersen görebilirsin. İstersen üstten aramada yapabilirsin.
KS KS FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.242 Çözümler 3 Yer Leningrad 6 Mayıs 2019 #3 Silinen üye dedi: Profiline girip, "Hareketler dökümü", soldan "Gönderileri" seçersen görebilirsin. İstersen üstten aramada yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet konu açılana kadar bi bakayım dedim. Konu açılmadan onu buldum ben de. Teşekkürler. ... .... Ama arama yapınca bir şey bulmuyor nedense. Son düzenleme: 6 Mayıs 2019 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Profiline girip, "Hareketler dökümü", soldan "Gönderileri" seçersen görebilirsin. İstersen üstten aramada yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet konu açılana kadar bi bakayım dedim. Konu açılmadan onu buldum ben de. Teşekkürler. ... .... Ama arama yapınca bir şey bulmuyor nedense.