Facebook için ses değiştirici var mı?

Rulingx

Decapat
Daha fazla  
Sebebi biraz belli eğlenmek amaçlı olan ses değiştiricileri Facebook'a olur mu?

Samsung cihazlarda Edge paneli denen bir kestirme bulunmakta ekran ayarlarına girip açabilirsiniz. Cihaza Galaxy Store'dan sound asistant uygulamasını indirip içindeki ses değiştiriciyi açın, daha sonra ekranın köşesinde duran şeffaf bir çentik gibi bir simge çıkacak orayı kaydırıp çark simgesine dokunun ve oradan ses değiştiriciyi ekleyin. Gameturbo olan cihazlarda galiba uygulamayı oyun kütüphanesine ekleyip oradan açıyoruz, tam bir bilgim yok maalesef gameturbo olan cihazlar hakkında.

Ben sesimi inceltiyorum biraz da cilveli konuşuyorum hepsi yiyor... Program bulamazsanız bile enayi oldukları için sıkıntı olmaz

Telefonda zaten ses değiştirici bulmak imkansıza yakın. Bulsanız bile çok belli olur. PC'de ki çoğu program da belli ediyor. Yapay zeka ile ses değiştiren bir program var fakat bayağı iyi sisteminiz olması lazım.

@Diamant o yapay zeka programın adı nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki program. Kurulumu vs. her şeyi anlatıyor. Piyasadaki en iyi ses değiştirme programı bu bayağı işinizi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…