investigator Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 359 Çözümler 2 17 Ocak 2022 #11 IDaRKLoRD dedi: Kayıt olduğunuz hesabı başkası nasıl alıyor ben onu anlamadım? Sizin olmayan e-posta ile mi kaydoldunuz? Genişletmek için tıkla... Evet onun olmayan bir e-posta ile Facebook'a kayıt olmuş, zaten kayıt olma tarihi de bayağı eski. Sadece Facebook'a erişimi mevcut.
IDaRKLoRD dedi: Kayıt olduğunuz hesabı başkası nasıl alıyor ben onu anlamadım? Sizin olmayan e-posta ile mi kaydoldunuz? Genişletmek için tıkla... Evet onun olmayan bir e-posta ile Facebook'a kayıt olmuş, zaten kayıt olma tarihi de bayağı eski. Sadece Facebook'a erişimi mevcut.
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.482 Çözümler 15 17 Ocak 2022 #12 investigator dedi: Evet onun olmayan bir e-posta ile Facebook'a kayıt olmuş, zaten kayıt olma tarihi de bayağı eski. Sadece Facebook'a erişimi mevcut. Genişletmek için tıkla... Kendine ait olmayan bir e-posta adresi kullanmanın cezasını çekiyor o zaman. O profili rapor edin belki yönetimden yardımcı olurlar. Yoksa o hesap gitti.
investigator dedi: Evet onun olmayan bir e-posta ile Facebook'a kayıt olmuş, zaten kayıt olma tarihi de bayağı eski. Sadece Facebook'a erişimi mevcut. Genişletmek için tıkla... Kendine ait olmayan bir e-posta adresi kullanmanın cezasını çekiyor o zaman. O profili rapor edin belki yönetimden yardımcı olurlar. Yoksa o hesap gitti.