Facebook kullanan kaldı mı?

Instagram'dan ticari reklam verirken bile Facebook uzerinden veriliyor. Tabii ki kullanan vardir.

Son düzenleyen: Moderatör:
+50 abaza dayılar ve malum partinin trolleri dışında pek kullanan kalmadı.

Orta yaş ve üzeri kişiler genelde Facebook'ta takılıyor. Hatta ciddi beğenme sayısı alanları gördüm Bu yaşa hizmet eden grupların ve sayfaların da yüksek etkileşim aldığına tanık oldum.

Benim annem bazen bakıyordu. O da artık sildi. Kullanmıyor.

Orta yaş ve üzeri kişiler genelde Facebook'ta takılıyor. Hatta ciddi beğenme sayısı alanları gördüm bu yaşa hizmet eden grupların ve sayfaların da yüksek etkileşim aldığına tanık oldum.

Kötü yanından ziyade iyi yönlerini kullanmak lazım. Alım satım grupları çok işe yarıyor. Araba, araba parçaları vs. uyguna geliyor. Mesela bir abiye araba bakıyorduk sahibinden ve Letgo'dan biz bir iki ilan bulurken babam uygun fiyatlı güzel 5-10 ilan buluyordu.

Doğru evet, Facebook'un iyi tarafları var. Kaldı ki ben zamanında Facebook sayesinde bir sürü etkinliğe katılmıştım. Çevrem genişlemişti, hatta çok yakın bir arkadaşımı yine Facebook sayesinde tanıdım. Facebook'un reklamını yapmış gibi oldum ama cidden deneyimlerim böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…