ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #1 Facebook'ta profil buldum, ve bu hesapta kullanıcı adı yerine ID yazıyor, bu hesabın kullanıcı adını nasıl öğrenebilirim?
Facebook'ta profil buldum, ve bu hesapta kullanıcı adı yerine ID yazıyor, bu hesabın kullanıcı adını nasıl öğrenebilirim?
E EnesKys Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #2 Bulabildiniz mi? Artı 0 Eksi
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.879 Makaleler 15 Çözümler 456 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Aralık 2023 #3 Kullanıcı adı koyulmadıysa sayılar vardır. O kullanılablir. Artı 0 Eksi
E EnesKys Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #4 Teru dedi: Kullanıcı adı koyulmadıysa sayılar vardır. O kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Bir şekilde buldum sanırım ama hesabı geri alma ekranında bir e postaya şifre gitme seçeneği var kimlik doğrulama gibi seçenek yok. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Kullanıcı adı koyulmadıysa sayılar vardır. O kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Bir şekilde buldum sanırım ama hesabı geri alma ekranında bir e postaya şifre gitme seçeneği var kimlik doğrulama gibi seçenek yok.