Facebook, Messenger mesaj gitmeme sorunu

Ferit ARSLAN

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü
Daha fazla  
Meslek
Donanım Hastası
Arkadaşlar benim normalde facebook hesabım yok, geçen bir kızla tanıştım yolda, facebook açtım hiç arkadaşım yoktu, direk ona mesaj attım cevap gelmedi, gittim kıza sitem ediyorum niye cevap yazmıyosun sen kimsin gibisinden, kızda dedi ki; bana mesaj falan gelmedi, inanmadım yanında da mesaj attım gerçekten gitmedi mesajlarım ve daha sonra kız arkadaş listemde de gözükmüyordu, niye sildin falan dedim ben silmedim dedi, yani telefon numaram e-posta adresim hepsi onaylıydı ama mesajlarım neden gitmedi ? Bu arada messenger uygulamasından gönderdim mesajları ama normal bilgisayardan girip yine gönderdim yine gitmedi sizce sorun nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızı eklemesseniz istek kutusuna düşer ordan da kızın görmesi çok zor olur. Arkadaş ekleyip yeniden deneyin.

Hayır, kızı eklemiştim. Ayrıca kız dedi ki; Span kurusuna baktım ve orada da yoktu mesajın dedi. Çok enteresan bi durum. Yani kızla bu yüzden bozuştuk o kadar önemli değil ama merak ettiğim mesajlar neden gitmedi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnternet bağlantını kontrol ettin mi? Ya da konuşma birden fazla pencerede mi açıktı? Bazen mesajlar gitti gibi görünse de, internet bağlantısı yüzünden aslında gönderilmemiş olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…