Facebook, Microsoft Store'a geri döndü!

Halihazırda tarayıcıdan her şekilde kullanılabiliyorken neden UWP uygulamasını kurayım ki? Misal Pinterest kullanıyorum ama tarayıcıdan. Bu tip doğrudan siteye aktaran uygulamalar çok saçma geliyor.
Evet. Sitenin görüntüsünü ekrana veriyor.

Halihazırda tarayıcıdan her şekilde kullanılabiliyorken neden UWP uygulamasını kurayım ki? Misal pinterest kullanıyorum ama tarayıcıdan. Bu tip doğrudan siteye aktaran uygulamalar çok saçma geliyor.

Tarayıcıdan Spotify'a girmek varken neden milyonlarca kişi uygulamasını indirmiş acaba?
Söylediğiniz şey çok saçma.

@382019 Ne farkı var? Ben bir fark göremiyorum. Yukarı kısayol atadıktan sonra aynı işi görüyorlar. Uygulamaların amacı bu zaten, buna saçma demek doğru değil bu yüzden. Milyonluk şirketlerden daha iyi biliyorsunuz.

Yan menüde fark var hocam. Ama nerdeyse aynısı. Haklısınız hocam.

Tarayıcıdan Spotify'a girmek varken neden milyonlarca kişi uygulamasını indirmiş acaba?
Söylediğiniz şey çok saçma.
Tarayıcıdan girdiğinde de aynı şarkıyı dinlemiyor musun? Chromium ile site kısayolları ayrı uygulamalar gibi çalışabiliyor, Spotify için ayrı YouTube Music için ayrı kısayollar atayıp tek uygulama üzerinden kullanılabiliyor. Asıl sizin söylediğiniz saçma. Ben kalkıp da telefondan tarayıcıdan girin demiyorum, bana uygulamayı kullanmam için bir sebep versin. Siteyi olduğu gibi yansıtacaksa ne avantajı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…