Facebook, Microsoft Store'a geri döndü!

Tarayıcı açıp Facebook yazıp girmek yerine tek tuş ile uygulamaya girebilirsiniz.
Anlatamıyorum galiba. Ekran görüntüleri ile gidelim.

Bu gördüğünüz simge, Facebook, YouTube vs. sitelerde çıktığı zaman buna basıyorsunuz ve aşağıdaki pencere geliyor.

Burada Yükle seçeneğine bastığınızda, ayrı bir uygulama şeklinde yükleniyor. Kendi uygulaması değil, Edge tarafından oluşturulmuş bir kısayol. Tekil uygulama gibi davranıyor, tek tuşla girmeyi sağlıyor.

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama günümüzdeki tüm tarayıcılara çoktan geldi bu özellik. Yani tarayıcı açıp Facebook yazmak yerine, bu şekilde yaparsanız ekstra alan harcamadan, tek uygulama üzerinden hem hesaplarınızı kontrol eder, hem webde dolaşır hem de böyle sosyal medyalara erişebilirsiniz.

Yani madem uygulama sadece beni sayfaya bağlayacaksa, e bu şekilde de sayfaya bağlanıyorum? Hem de tarayıcıya bir şey yazmama gerek kalmadan? Normal uygulama gibi açılıyor.

Spotify çok kısıtlı çalışıyor web sürümünde. Ayrıca çok çok hantal çalışıyor. Çevrimdışı dinleme gibi olanakları yok. Diğer sosyal medya uygulamaları web sürümlerinden farklı olmayabilir ama Spotify söz konusu olduğunda çok fark ediyor.

Facebook uygulaması hadi neyse, hazır login vs. (Gerçi artık kullanmasamda), ama Epic Game gerçekten saçma olmuş. Zaten bende kurulu ve saat simgesinin yanında sürekli aktif, neden Microsoft Store ile aracı koymalıyım o kısmı hala çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…