S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 9 Haziran 2014 #1 Sabah Uyandığınızda Facebook Olmasaydı Ne Olurdu
TyrionLannister Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 53 Yer King's Landing Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babamız zengin 9 Haziran 2014 #2 Bence Facebook'un hem iyi hem ve kötü yanları var. Yüksek beğenisi olan insanların egosunu nirvanaya kadar çıkartıyor, beğenisi az olan insanlara da ben niye böyleyim dedirtiyor. Edit: Herkes için söylemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2014
Bence Facebook'un hem iyi hem ve kötü yanları var. Yüksek beğenisi olan insanların egosunu nirvanaya kadar çıkartıyor, beğenisi az olan insanlara da ben niye böyleyim dedirtiyor. Edit: Herkes için söylemiyorum.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 9 Haziran 2014 #3 Ben kendimi patronuma beğendirtmeyi deneyeceğim Zam alırız en azından, bir işimize yarar
B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 6 Aralık 2021 #4 Sercan Canpolat dedi: Sabah Uyandığınızda Facebook Olmasaydı Ne Olurdu Genişletmek için tıkla... Facebook olmazdı. (konu 2014 tarihinde açılmıs farkında değilim)
Sercan Canpolat dedi: Sabah Uyandığınızda Facebook Olmasaydı Ne Olurdu Genişletmek için tıkla... Facebook olmazdı. (konu 2014 tarihinde açılmıs farkında değilim)