metiner21 Decapat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 151 Makaleler 1 29 Mart 2020 #1 Unlost'un son videosundaki PC hızlandırmadan sonra Facebook'a girdiğimde. Herhangi bir fotoğrafa bastıgımda veya videoya girdiğimde kendi kendine F5 yiyorum. Çözümünü bilen var mı? Önceden yoktu, Unlost'un ayarlarından sonra oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2020
Unlost'un son videosundaki PC hızlandırmadan sonra Facebook'a girdiğimde. Herhangi bir fotoğrafa bastıgımda veya videoya girdiğimde kendi kendine F5 yiyorum. Çözümünü bilen var mı? Önceden yoktu, Unlost'un ayarlarından sonra oldu.
Türker Tomruk Megapat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 265 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #2 Aynısı 2 gündür bende vardı.Çok garibime gitti başıma gelince. Tarayıcı ayarlarını sıfırladığında çözülecektir büyük ihtimal, benim bu şekilde çözüldü. Artı 0 Eksi
Aynısı 2 gündür bende vardı.Çok garibime gitti başıma gelince. Tarayıcı ayarlarını sıfırladığında çözülecektir büyük ihtimal, benim bu şekilde çözüldü.