Facebook Resim ve Kimlik Doğrulaması İstiyor

American Banana

Hectopat
Kendi ismimle hesap açıyorum. Birine arkadaşlık isteği yolluyorum anında resim istiyor.Kimlik de istemiyor artık sadece resim istiyor. Atınca ise 1 hafta cevap bekliyorsun cevap gelmiyor bile. Arkadaşlar ben ne yapacağım bu konu hakkında? Instagram bile daha iyi gerçekten o konuda. Ama Facebook kullanmak istiyorum yeni hesap açıyorum hemen kapanıyor. IP ban yemiş gibi. Format atsam geçer mi bu problem? Lütfen yardım edin lütfen.

+Güncel

Hocam eski hesaplarını dondurma, tamamen sil. Senin kendi bandrolün o hesaplardan birinde. Facebook seni senin bir hırsızın zannediyor. Veya fotoğrafı gönder, bir haftadan fazla bekle. Cevap gelir, emin ol.
Attikdan sonra bekliyorum ama sonuc husran. Hesap kapaniyor. Ya delircem artik napicam. Kufur etmemek icin kendimi zor tutuyorum, kacinci hesap bu kacinci. Mark Allah belani versin baska bir sey demiyorum.

Hocam eski hesaplarını dondurma, tamamen sil. Senin kendi bandrolün o hesaplardan birinde. Facebook seni senin bir hırsızın zannediyor. Veya fotoğrafı gönder, bir haftadan fazla bekle. Cevap gelir, emin ol.
Eski hesabimi nasil bulabilirim. Bandrol felan ise yaramiyor. Direk bu internetten acinca bam aninda gidiyor hesap.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı