drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 Facebook'ta yaşımı 36 yapmıştım sonra "Yaşımı 11 yapayım, ne olacak acaba?" diye dedim. (14 yaşındayım) Sonra yaptım ve Facebook kullanmanız için yaşınız tutmuyor falan diyor şimdi. Kimlik resmi istiyor ne yapmalıyım.
Facebook'ta yaşımı 36 yapmıştım sonra "Yaşımı 11 yapayım, ne olacak acaba?" diye dedim. (14 yaşındayım) Sonra yaptım ve Facebook kullanmanız için yaşınız tutmuyor falan diyor şimdi. Kimlik resmi istiyor ne yapmalıyım.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 9 Mayıs 2021 #2 Kimliğinin ön yüzünü çekip, belirtilen kısma yüklemen lazım. Aksi taktirde açmazlar.
drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #3 Elementor dedi: Kimliğinin ön yüzünü çekip, belirtilen kısma yüklemen lazım. Aksi taktirde açmazlar. Genişletmek için tıkla... Çekemem çünkü büyük ihtimal bilgisayarımı izleyen bir virüs var.
Elementor dedi: Kimliğinin ön yüzünü çekip, belirtilen kısma yüklemen lazım. Aksi taktirde açmazlar. Genişletmek için tıkla... Çekemem çünkü büyük ihtimal bilgisayarımı izleyen bir virüs var.
M metallica1983 Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 9 Mayıs 2021 #4 drakty dedi: Çekemem çünkü büyük ihtimal bilgisayarımı izleyen bir virüs var. Genişletmek için tıkla... O zaman hesabınıza elveda deyin.
drakty dedi: Çekemem çünkü büyük ihtimal bilgisayarımı izleyen bir virüs var. Genişletmek için tıkla... O zaman hesabınıza elveda deyin.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 9 Mayıs 2021 #5 drakty dedi: Çekemem çünkü büyük ihtimal bilgisayarımı izleyen bir virüs var. Genişletmek için tıkla... Ne? Nereden biliyorsunuz? Malwarbytes ile tarama yapın.
drakty dedi: Çekemem çünkü büyük ihtimal bilgisayarımı izleyen bir virüs var. Genişletmek için tıkla... Ne? Nereden biliyorsunuz? Malwarbytes ile tarama yapın.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #6 drakty dedi: Çekemem çünkü büyük ihtimal bilgisayarımı izleyen bir virüs var. Genişletmek için tıkla... Mobilden de yollayabilirsiniz.
drakty dedi: Çekemem çünkü büyük ihtimal bilgisayarımı izleyen bir virüs var. Genişletmek için tıkla... Mobilden de yollayabilirsiniz.